x تبلیغات
بازار های مالی

جفت ارز دیجیتال

 جفت ارز دیجیتال یکی از مفاهیم اساسی برای معامله در ارزهای دیجیتال و سایر بازارها است. جفت ارز، ارزش یک ارز را با ارز دیگر مقایسه می کند و نشان می دهد که برای خرید یک واحد از ارز پایه چه مقدار از ارز تعیین شده مورد نیاز است. به عنوان مثال، BTC/USD یک جفت ارز است که قیمت بیت کوین را بر حسب دلار نشان می دهد. در این مورد، بیت کوین یک ارز پایه است، در حالی که دلار آمریکا یک ارز مشخص است.

معامله جفت ارز دیجیتال چیست؟

معامله جفت ارز دیجیتال چیست؟

جفت ارزها بازارهایی را نشان می دهند که می توان یک ارز را با ارز دیگری مبادله کرد. وقتی یک جفت ارز می‌خرید، ارز پایه را می‌خرید و یکی از قیمت‌ها را می‌فروشید (به عنوان مثال، BTC را به دلار در جفت BTC/USD بخرید). برعکس، وقتی یک جفت ارز را می‌فروشید، ارز پایه را می‌فروشید تا ارز مشخص شده را دریافت کنید.

در بازار کریپتو، دو نوع جفت ارز وجود دارد: کریپتو به فیات و کریپتو به کریپتو. نوع اول به معنای معامله ارزهای دیجیتال در برابر ارزهای فیات (ETH/USD) است. در نوع دوم، ارز دیجیتال به رمزارز دیگر (ETH/BTC)، گفته می شود. 

جفت ارز فیات

در این جفت ارز، اول دارایی است که معامله گر قصد خرید یا فروش آن را دارد و ارز دوم دارایی است که کاربر به عنوان وسیله ای برای پرداخت تراکنش استفاده می کند. برای مثال، جفت ارز AUD/USD یکی از پرکاربردترین جفت ها در بازار فارکس است. در این جفت، AUD ارزی است که می توان خرید یا فروخت و USD ارز پرداختی برای تراکنش است.

جفت ارز

در این حالت، ارزهای دیجیتال مرتبط می شوند و معامله گر آنها را در بازارهای مرتبط با این جفت ها معامله می کند. به عنوان مثال، BTC/USDT یکی از پرکاربردترین جفت‌ها در بازار ارزهای دیجیتال است. در این حالت، معامله‌گر BTC را با استفاده از USDT خریداری کرده یا می‌فروشد. در بازار ارزهای دیجیتال، ارزهای دیجیتال معمولاً با تتر (USDT)، بیت کوین (BTC) و اتریوم (ETH) مرتبط هستند که در آن تتر بیشترین حجم معاملات و اتریوم کمترین حجم معاملات را در این لیست دارد.

جفت ارز دیجیتال چگونه کار می کند؟

جفت ارز دیجیتال چگونه کار می کند؟

جفت ارز دیجیتال به شما امکان می دهد قیمت ها را بین ارزهای دیجیتال مختلف مقایسه کنید. جفت ها به نشان دادن ارزش نسبی دارایی های کریپتو کمک می کنند. صرافی ها معمولا گزینه های مختلفی را برای معامله جفت ارز ارائه می دهند. به عنوان مثال، اگر شما صاحب بیت کوین هستید، می توانید هر جفت حاوی بیت کوین را معامله کنید.

علاوه بر این، کاربران دارایی های مورد علاقه خود را از طریق جفت افزایش می دهند. فرض کنید یک معامله گر به آینده بیت کوین خوش بین است و می خواهد ساتوشی خود را افزایش دهد. این معامله گر باید منطقاً با جفت معاملاتی بیت کوین معامله کند. به عنوان مثال، برای معامله BNB باید از جفت ارز BNB/BTC استفاده کنید زیرا به این ترتیب با سود این تراکنش، سود خود را به صورت بیت کوین دریافت خواهید کرد. اکثر معامله گران بزرگ در بازار کریپتو که اکنون نهنگ های بازار هستند، شروع به افزایش بیت کوین خود از این طریق کرده اند.

از سوی دیگر، استفاده از Pairs از پرداخت هزینه های اضافی جلوگیری می کند. به عنوان مثال، کاربری که قصد دارد بیت کوین های خود را به اتریوم تبدیل کند، می تواند به راحتی این دارایی ها را در بازار مبادلات با ارز BTC/ETH تبدیل کند اما در صرافی هایی که این جفت وجود ندارد، کاربر باید ابتدا بیت کوین را به تتر تبدیل کند و سپس تتر را به اتریوم تبدیل کند که نتیجه آن افزایش هزینه های پرداختی است.

معرفی جفت ارزهای دیجیتال 

معاملات جفتی برای بسیاری از کاربران مقرون به صرفه تر است. جفت های زیادی در بازار وجود دارد که کاربران ترجیح می دهند آنها را بخرند و بفروشند. در حال حاضر لیست زیر به عنوان بهترین جفت ارز در بازار شناخته می شود.

  • بیت کوین/تتر
  • تتر/بیت کوین
  • بایننس کوین/تتر
  • بیت کوین/بایننس کوین

مزایای ترید با جفت ارز دیجیتال

مزایای ترید با جفت ارز دیجیتال

معامله جفت ارزهای دیجیتال به کاربران امکان می دهد از نوسانات قیمت ارز سود ببرند. به طور کلی، تجارت جفت ارزهای دیجیتال یک تعهد کوتاه مدت است؛ پس از کسب سود مناسب، می توانید تجارت خود را ببندید. استفاده از جفت ها به عنوان ابزار مالی مزایای زیادی دارد، از جمله ایجاد تنوع بیشتر برای سبد سهام و کاوش در بازارها و فرصت های مالی جدید و متفاوت. البته مانند هر اقدامی در بازار ارزهای دیجیتال، استفاده از جفت ها نیز نیازمند تحقیق در مورد بازار و قیمت ارزهای دیجیتال است.

یکی دیگر از دلایل استفاده از جفت معاملات، کاهش کارمزد است. فرض کنید یک معامله گر به دنبال معامله جفت دوج/شیبا در یک صرافی متمرکز است. اگر صرافی مورد نظر این بازار معاملاتی را نداشته باشد، معامله گر باید تتر DOGE خود را خریداری کرده و سپس تتر خود را به شیبا تبدیل کند. کارمزد این خرید و فروش بسیار بالاتر از تبدیل مستقیم از دوج به شیبا است.

به طور کلی، مزایای استفاده از جفت ارز دیجیتال عبارتند از:

  • ایجاد تنوع در سبد سرمایه گذاری
  • امکان تبادل ارزهای دیجیتال مختلف
  • کاهش کارمزد معاملات
  • توانایی کسب سود در قالب ارزهای دیجیتال محبوب مانند بیت کوین
  • تبدیل به اتریوم یا دیگر ارزهای دیجیتال

فرض کنید ارز دیجیتال خود را به ارز دیجیتال دیگری مانند اتریوم تبدیل کرده و منتظر نوسانات بازار باشید اما اگر قیمت اتریوم به طور ناگهانی کاهش یابد، قطعا ضرر خواهید کرد. برای جلوگیری از این اتفاق باید در مواقع بحران ارزهای رمزنگاری شده خود را به ارز دیجیتال تتر تبدیل کنید که قیمت ثابتی دارد و ریسک نوسانات قیمت را کاهش می دهد. دوباره، زمانی که احتمال افزایش قیمت وجود دارد، می‌توانید برای حفظ ارزش دارایی‌های خود، ارز دیجیتال مورد نظر خود را با همان تتر خریداری کنید.

SEC چیست؟

 

امروزه بازار ارزهای دیجیتال به عنوان دنیایی بسیار پیچیده و هیجان انگیز دیده می شود که افراد بسیار زیادی در این محیط حضور دارند و به انواع معاملات می پردازند تا بتوانند سود خوبی را کسب کنند. SEC یا همان کمیسیون بورس و اوراق بهادار کشور آمریکا نقش بسیار کلیدی در دنیای ارزهای دیجیتال بر عهده دارد. SEC با نظارت بسیار دقیق بر روی فعالیت های بازار برای دو هدف تلاش می کند؛ هدف اول این است که امنیت سرمایه گذاران را تامین کند و هدف دوم نیز است است که چارچوب های قانونی را برای بازارهای نوظهور مانند رمزارز بیت کوین (BTC)، اتریوم (ETH) و سایر ارزهای رمزنگاری شده ایجاد نماید.

ما می کوشیم تا با شرح جایگاه و میزان تاثیرگذاری SEC در این عرصه شما بتوانید درک کاملی از آن به دست آورید زیرا اگر اصطلاحات و جایگاه آن را فرا گیرید می توانید به راحتی درک عمیق تری از چگونگی تاثیرگذاری قوانین و مقررات بر بازار رمزارزها دیجیتال به دست آورید.

آشنایی با SEC

SECurities and Exchange Commission در حقیقت به معنای کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا است که SEC نیز به آن می گویند؛ این کمیسیون در حقیقت یک نهاد بزرگ فدرال است که وظیفه نظارت دقیق و تنظیم بازارهای مالی کشور آمریکا را بر عهده دارد. کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا برای اولین بار در سال 1934 تاسیس شد، بحران بزرگ اقتصادی و فروپاشی بازار سهام در سال 1929 موجب شد این کمیسیون تاسیس شود.

SEC با هدف حفاظت از سرمایه گذاران و حذف بازارهای منصفانه و سازمان یافته و کارآمد و تسهیل تشکیل سرمایه به وجود آمد.

SEC تلاش می کند با شفاف سازی اطلاعات مالی از تقلب جلوگیری کند، این کار موجب می شود امنیت حفظ شود و اعتماد نیز در بازار افزایش یابد. نقش این سازمان در بررسی و تصویب ارائه ‌های عمومی اوراق بهادار، نظارت بر فعالیت‌ های موسسات مالی و بررسی معاملات مشکوک، حیاتی است.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا چه اهمیتی برای سرمایه گذاران ارز دیجیتال دارد؟

همانطور که در قسمت های قبل گفتیم کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا همواره به عنوان ناظر در بازارهای مالی حضور دارد و همین امر موجب شده است که نقش او بسیار پیچیده شود. ظهور ارزهای دیجیتال مانند رمزارز بیت کوین و اتریوم نقش SEC را پیچیده تر کرده است، این سازمان می کوشد تا با تعیین چارچوب‌ های قانونی و راهنمایی ‌های مربوط به ارزهای دیجیتال، از سرمایه ‌گذاران در برابر کلاهبرداری ‌ها و سایر ریسک ‌ها محافظت کند.

بازارهای مالی امروزه با رشد بسیار سریع مواجه هستند همین امر موجب شده است وظایف SEC برای نظارت بر نحوه تعامل و نظارت بر روی بازارهای ارز دیجیتال افزایش یافته است. به عنوان مثال، تلاش‌ های کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا برای تعیین اینکه آیا ارزهای خاصی مانند اتریوم یا XRP به عنوان اوراق بهادار محسوب می ‌شوند یا خیر، بسیار مهم است؛ این تصمیمات می‌ توانند تأثیر قابل توجهی بر بازار و نحوه تجارت این دارایی ‌ها داشته باشند.

فراگیری نقش کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در بازار رمزارزهای دیجیتال می تواند برای هر معامله گری بسیار مفید و کارساز باشد. افرادی که قصد دارند در این حوزه به سرمایه گذاری بپردازند باید همواره اخبار نهادهای مهم مانند SEC را دنبال کنند زیرا این سازمان ها تاثیر بسیار مستقیمی بر ارز دارایی های دیجیتال دارند که موجب می شوند استراتژی سرمایه گذاران تعیین شود.

SEC با بررسی دقیق و نظارت بر فعالیت‌ های بازار ارز دیجیتال، به دنبال ایجاد تعادل بین حمایت از نوآوری ‌ها و حفاظت از سرمایه‌ گذاران است. این سازمان با در نظر گرفتن ماهیت متغیر و پیچیدگی‌ های منحصر به فرد بازار ارز دیجیتال، برای تعیین چگونگی بهترین رویکرد نظارتی و قانون‌ گذاری با چالش‌ های مختلفی مواجه است؛ از این رو، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا یک بازیگر کلیدی در شکل ‌دهی آینده بازار ارزهای دیجیتال و تأثیرگذاری بر مسیر توسعه و رشد آن است.

تاریخچه تاسیس SEC

SEC یا همان کمیسیون بورس و اوراق بهادار کشور آمریکا پس از این که کشور آمریکا بحران اقتصادی و رکورد بازار سهام در سال 1929 تجربه کرد در سال 1934 تاسیس شد. در تاریخ، از بحران مالی سال 1929 به عنوان یکی از بزرگترین بحران ها یاد می شود؛ این بحران نمایان کرد که نظارت دقیق تر و مقررات بسیار قوی برای بازار از اهمیت بالایی برخوردار است. کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا با هدف ایجاد شفافیت در بازارها، حمایت از سرمایه‌ گذاران و جلوگیری از تقلب و سوء استفاده‌ های مالی شکل گرفت.

در طول دهه‌ های گذشته، SEC نقش مهمی در شکل ‌دهی قوانین و مقررات بازار سهام آمریکا داشته است؛ از تدوین قوانین مربوط به افشای اطلاعات مالی تا اعمال مقررات برای مقابله با تقلب و سوء استفاده. کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به عنوان یک نهاد نظارتی، نقش بنیادینی در حفظ امنیت و شفافیت بازارهای مالی ایفا کرده است.

نقش کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در بازارهای مالی و بازار ارزهای دیجیتال

همانطور که در قسمت های بالا گفته شد، پیشرفت روز افزون بازارهای مالی موجب شده است روز به روز به وظایف SEC افزوده شود؛ در جهان امروزی ارزهای دیجیتال همواره به عنوان دارایی مالی پذیرفته شده است و SEC نیز به عنوان یک مرجع ناظر تلاش می کند تا قوانین و مقررات لازم برای نظارت و کنترل این بازار پر مخاطب تدوین کند.

 بازار ارزهای دیجیتال سرشار از ماهیت منحصر به فرد و پویایی است که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به دنبال یافتن تعادلی بین حمایت از نوآوری‌ ها و حفاظت از سرمایه‌ گذاران است. SEC در این زمینه با چالش ‌های متعددی روبرو است، از جمله تعیین اینکه کدام ارزهای دیجیتال باید به عنوان اوراق بهادار شناخته شوند و چگونگی اعمال مقررات برای مقابله با تقلب و کلاهبرداری در این بازارها.

با گذر زمان، SEC نه تنها به عنوان یک نهاد نظارتی در بازارهای سنتی شناخته شده، بلکه به عنوان یک بازیگر کلیدی در راستای تنظیم و هدایت بازارهای دیجیتالی در حال توسعه شناخته می ‌شود. این نهاد با تلاش برای تعیین معیارهای واضح و دقیق در مورد ارزهای دیجیتال، سعی در ایجاد یک محیط معاملاتی امن ‌تر و شفاف ‌تر برای سرمایه‌ گذاران دارد.

به طور کلی حضور SEC در محیط بازار ارزهای دیجیتال برای فعالان، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ همچنین حضور این کمیسیون برای توسعه و پذیرش گسترده‌ تر ارزهای دیجیتال در بازارهای مالی سنتی نیز حائز اهمیت است. تلاش‌ های این سازمان برای تنظیم مقررات در این حوزه، می‌ تواند به افزایش اعتماد عمومی و در نهایت، پذیرش و ادغام بیشتر ارزهای دیجیتال در اقتصاد جهانی کمک کند.

برای کسب اطلاعاتی در مورد دنیای رمزارزها و آموزش ارز دیجیتال، بر روی لینک کلیک کنید.

SEC در رگولاسیون ارزهای دیجیتال چه نقشی دارد؟

قبل از آن که به نقش SEC در رگولاسیون ارزهای دیجیتال بپردازیم بهتر است بدانید که رگولاسیون یا قانون گذاری به فرآیند تعیین، تدوین اعمال قوانین و مقررات توسط نهادهای دولتی گفته می شود. بهتر است بدانید که رگولاسیون در حوزه رمزارزهای دیجیتال به تعیین چارچوب های قانونی برای تجارت و استفاده از این دارایی های دیجیتال مربوط می شودکمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا همواره به عنوان یکی از مهم ترین نهادهای نظارتی در این زمینه شناخته می شود.

SEC تلاش می کند تا با بروزرسانی مرتب و قانونی راه های مقابله با چالش های مختلف بازار ارزهای دیجیتال را ارائه دهد. این تلاش شامل تعیین دستور العمل‌ هایی برای فروش و تجارت ارزهای دیجیتال، نظارت بر عرضه‌ های اولیه کوین‌ ها (ICO) و بررسی نحوه افشای اطلاعات توسط شرکت ‌های فعال در این حوزه است.

از مهم ترین چالش هایی که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا همواره با آن مواجه است می توان به موضوع ارزهای دیجیتال که باید به عنوان اوراق بهادار تلقی شوند اشاره کرد. این موضوع بر سر طبقه بندی ارزهای دیجیتال به عنوان اوراق بهادار یا کالا، تأثیر قابل توجهی بر نحوه نظارت و تنظیم مقررات برای این دارایی‌ ها دارد؛ برای مثال، پرونده SEC علیه Ripple و استفاده از ارز XRP نشان دهنده تلاش ‌های این نهاد برای کاربرد معیارهای قانونی موجود در این حوزه نوپا است.

علاوه موارد گفته شده نباید این موضوع را فراموش کرد که SEC تمام توان خود را به کار می گیرد تا بتواند محیطی امن و بسیار شفاف برای سرمایه گذاران به وجود آورد؛ برای مثال کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اقداماتی از قبیل جلوگیری از تقلب، کلاهبرداری و سوء استفاده های مالی انجام داده است. برای این منظور SEC تلاش کرده بر نحوه ارائه و تبلیغ ارزهای دیجیتال نظارت سخت گیرانه ای داشته باشد تا اطمینان به دست آورد که شرکت ها و فعالان حوزه ارزهای دیجیتال، اطلاعات درست و شفافی را به سرمایه گذاران ارائه دهند تا کاربران با امنیت کامل به سرمایه گذاری بپردازند. در نهایت باید بگوییم که نقش SEC در رگولاسیون ارزهای دیجیتال بسیار حیاتی و مهم است زیرا این نهاد تلاش می کند که امنیت و پایداری این حوزه را حفظ کند؛ SEC در تلاش است که از طریق ایجاد مقرراتی، هم به نوآوری های فناوری احترام بگذارد و هم در عین حال منافع سرمایه گذاران را تضمین می کند.

SEC و Ripple

در دسامبر 2020، SEC اقدام به طرح دعوای حقوقی علیه Ripple کرد و این دعوا به دلیل ادعای فروش غیر قانونی توکن های XRP به عنوان اوراق بهادار صورت گرفت. SEC بر این ادعا پایدار بود که Ripple با فروش XRP به ارزش 1.3 میلیارد دلار، نقض قوانین اوراق بهادار را مرتکب شده است؛ این پرونده به عنوان یکی از مهم ‌ترین دعواهای حقوقی در حوزه ارزهای دیجیتال شناخته می ‌شود و توجه گسترده‌ ای را به خود جلب کرد.

برای کسب اطلاعاتی در مورد نحوه ثبت نام در صرافی مکسی به صورت تصویری، بر روی لینک کلیک کنید

SEC و آینده بازار رمزارزهای دیجیتال

در سال گذشته یعنی سال 2023 بازار ارز دیجیتال همواره با تحولات بسیار زیادی همراه بود. کاربران این بازار شاهد تاثیرات بسیار زیادی از سوی SEC بر روی بازارهای ارز دیجیتال بودند، گری گنسلر که رئیس SEC است، موضع قاطعی در قبال بازار ارزهای دیجیتال اتخاذ کرده و با تأکید بر اینکه اکثر توکن‌ های دیجیتال باید تحت قوانین اوراق بهادار قرار گیرند. این موضع که از نظر او محافظت از سرمایه‌ گذاران و ترویج‌ دهندگان را در بر می‌ گیرد، به دنبال اطمینان از اعمال همان قوانینی است که بخش‌ های مالی سنتی را نظارت می ‌کنند.

به طور کلی کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا با چالش های بسیار زیادی در سال گذشته روبرو شد که از بزرگترین این چالش ها می توان به پرونده Ripple اشاره کرد. این چالش ها نشان می دهند که SEC از پیچیدگی های بسیار زیادی برای نظارت بر این صنعت برخوردار است. این تجربیات نشان می دهند که رویکرد یکسان SEC برای پاسخگویی به چالش های بازار ارزهای دیجیتال کافی نمی باش

اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال

 بازار کریپتو یکی از بازارهای بزرگ مالی است که امروزه افراد بسیار زیادی در آن به معامله می پردازند و از این طریق کسب سود می کنند. توجه داشته باشید که نقش اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال را در رونق این بازار نمی توان انکار کرد؛ حضور این افراد در چند سال اخیر در بازار کریپتو موجب شده است این بازار به طرز غیر قابل باوری در میان مردم محبوب شود. از مهم ترین عللی که می توان حضور اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال را برای کاربران مفید دانست این است که اینفلوئنسرهای رمزنگاری می توانند به راحتی بازار را هدایت کنند و در مورد ارزهای دیجیتال به کاربران آموزش های لازم را بدهند.

همانطور که می دانید ارزهای دیجیتال امروزه به یکی از محبوب ترین راه های سرمایه گذاری تبدیل شده است و هیچ کاربری نمی تواند به راحتی از کنار آن عبور کند. از این رو روزانه اخبار بسیار جدیدی در مورد این ارزها پخش می شود که همواره یک سرمایه گذار باید از این اخبار مطلع باشد. بسیاری از کاربران بازارهای مالی هنوز در مورد ماهیت رمزارزها اطلاعات کافی ندارند از این رو اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال می توانند یکی از بهترین منابع قابل دسترس برای کسانی باشند که می خواهند مفاهیم رمزنگاری شده را درک کنند و در وقت مناسب از اخبار و حوادث مطلع شوند. در این مقاله ما به معرفی اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال می پردازیم تا شما نیز با این افراد آشنا شوید.

معرفی برترین اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال

ایلان ماسک

آشنایی با اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال

ایلان ماسک یکی از افراد بسیار مشهور در حوزه ارزهای دیجیتال است؛ امروزه کمتر کسی پیدا می شود که با او آشنا نباشد. او با 144 میلیون نفر دنبال کننده مشهورترین فرد در توییتر (ایکس) است که نقش تعیین کننده ای در این حوزه دارد. او هنگامی که وارد این فضا شد توانست با ایجاد جوسازی بر قیمت ارزهای موجود در این فضا، تاثیرگذار باشد؛ او یکی از مشهورترین اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال است.

جان مکافی

جان مکافی یکی دیگر از چهره های مشهور و پیشرو حوزه کریپتو است؛ جان مکافی هنگامی که وارد این حوزه شد بخاطر فعالیت های مستمرش در امنیت سایبری توانست از شهرت بسیار خوبی برخوردار باشد.

برای کسب اطلاعاتی در مورد دنیای رمزارزها و آموزش ارز دیجیتال، بر روی لینک کلیک کنید.

ویتالیک بوترین

ویتالیک بوترین

ویتالیک بوترین سومین فردی است که در حوزه اینفلوئنسری بسیار مورد توجه است؛ او را می توان به عنوان جوان ترین میلیاردر بازار کریپتو معرفی کرد. در عین حال او یکی از بیانگذاران اصلی رمزارز اتریوم است؛ او همچنین به عنوان نویسنده و توسعه دهنده در جامعه بیت کوین نیز مشارکت داشته است. ویتالیک بوترین با داشتن رویکرد عمل گرایانه اش توانسته در میان مردم به عنوان یک مبتکر قدرتمند شناخته شود. او از چهره های سرشناس است که نه تنها به دلیل رمزارز اتریوم بلکه به علت سرمایه گذاری قابل توجه اش بر روی سایر کوین ها تسلط بسیار زیادی بر این حوزه دارد؛ همچنین ویتالیک بوترین یکی از 5 نفری است که قبل از سن 30 سالگی به ثروت بسیار زیادی رسیده است و در جامعه ارزهای دیجیتال به‌ خوبی شناخته شده است.

این اینفلونسر کریپتو اغلب راجع به اتریوم و سایر پروژه‌ های ارز دیجیتال توییت می ‌کند. شما نیز اگر در بازارهای مالی حضور دارید و اخبار این بازار برایتان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است می توانید با دنبال کردن او در شبکه های مجازی اطلاعات بسیار مفیدی برای انجام معاملاتتان به دست آورید.

چارلی لی

چارلی لی

در معرفی اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال چارلی لی نیز حضور دارد؛ او نیز از افراد مشهور در این حوزه است که در میان کاربران به عنوان مدیر مهندسی در کوین بیس شناخته می شود. همچنین بهتر است بدانید که حجم زیادی از مشهوریت چارلی لی به دلیل رمزارز لایت کوین است، او خالق لایت کوین است و برای اولین بار این رمزارز را به بازار ارزهای دیجیتال معرفی کرده است. او در شبکه جهانی ایکس بیش از یک میلیون دنبال کننده دارد، چارلی معمولا با متکی به فعالیت مستمرش در این شبکه سعی می کند اطلاعات و آگاهی افراد را ارتقا داده و به آنها آموزش های لازم را در زمینه ارزهای دیجیتال، ارائه دهد.

راجر ور

راجر ور که با نام Bitcoin Jesus نیز شناخته می ‌شود شهرت بسیار زیادی در میان کاربران بازارهای مالی دارد. علت این شهرت بی نظیر او به این موضوع ربط دارد که راجر ور اولین سرمایه ‌گذار در استارت ‌آپ‌ های بیت ‌کوین مانند Bitcoin.com و Blockchain.com است و این عامل سبب شده است که نام او در میان کاربران بسیار مشهور باشد. این اینفلوئنسر بازار کریپتو یکی از اولین کار آفرینانی محسوب می ‌شود که ارز دیجیتال را به‌ عنوان نوعی پرداخت پذیرفت. توییتر (ایکس) راجر گنجینه‌ ای از اطلاعات و مشاوره‌ های مفید در مورد بیت‌ کوین و به ‌خصوص بیت‌ کوین کش است و دنبال‌ کنندگان زیادی نیز در توییتر دارد. اگر شما نیز قصد دارید اطلاعات نایاب را در مورد بیت کوین و بازارهای مالی به دست آورید پیشنهاد می کنیم حتما از صفحه راجر ور در شبکه های مجازی بازدید کنید.

آنتونی پمپلیانو

آنتونی پمپلیانو نیز یکی از فعال ترین اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال است که بیشترین فعالیت او را می توان در حوزه امور مالی مشاهده کرد، او تمام توان خود را در این حوزه به کار گرفته است.

آنتونی پمپلیانو همانند دیگر اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال در فضای مجازی دنبال کنندگان بسیار زیادی دارد، دنبال کنندگان او به بیش از یک میلیون کاربر می رسد. او در حوزه تحلیل های مالی و فناوری از افراد متخصص است که به صورت دقیق پادکست ها، مصاحبه ها و دیدگاه های خود را در پلتفرم های موجود همانند ایکس و یوتیوب منتشر می کند.

برای کسب اطلاعاتی در مورد نحوه ثبت نام در صرافی مکسی به صورت تصویری، بر روی لینک کلیک کنید.

Brian Armstrong

برایان به ‌عنوان مدیرعامل و یکی از بنیان ‌گذاران coinbase یک اینفلوئنسر بازار کریپتو در جهان محسوب می ‌شود که از افراد بسیار تاثیرگذار است. کوین بیس به اتخاذ مواضع رادیکال در مورد سیاست ارزهای دیجیتال در میان کاربران بازارهای مالی معروف است؛ خود برایان نیز مدافع سرسخت آزادی اقتصادی است که ارزهای دیجیتال برای مردم عادی فراهم می ‌کند. دنبال ‌کردن این اینفلوئنسر کریپتو به شما کمک می ‌کند سیاست ‌های جدید و تغییرات نظارتی که در حال حاضر در مورد ارزهای دیجیتال در حال وقوع است را به‌ موقع دریابید و بتوانید از این اطلاعات در راستای تصمیم گیری های صحیح بهره ببرید.

بری سیلبرت

بری سیلبرت

بری سیلبرت نیز یکی از افراد مشهور حوزه کریپتو است که به عنوان مدیر عامل Grayscale مشغله کاری بسیار زیادی دارد. بری سیلبرت که یک اینفلوئنسر کریپتو است تفاوت فاحشی با دیگر اینفلوئنسرها دارد؛ این تفاوت به میزان فعالیت او مربوط است. بری سیلبرت به ندرت در توییتر توییت می گذارد اما وقتی اطلاعات جدیدی را ارائه می کند افراد باهوش حوزه ارزهای دیجیتال از حرف های او  به بهترین نحوه ممکن استفاده کرده و سعی می کنند از توصیه های او، هنگام معامله بهره ببرند. بری سیلبرت در سال 2013 یک صندوق سرمایه ‌گذاری برای بیت ‌کوین را با 2 میلیون دلار سرمایه راه ‌اندازی کرد، امروزه Grayscale بیش از 2 میلیارد دلار دارایی دیجیتال را مدیریت می ‌کند.

از آنجایی ‌که سیلبرت به ‌عنوان یک اینفلونسر باهوش در تجارت ارزهای دیجیتال شناخته می ‌شود، دنبال ‌کردن او به یک ضرورت تبدیل شده است. استفاده از اطلاعاتی که او ارائه می دهد موجب می شود شما در این عرصه، عملکرد قابل قبولی از خود نشان دهید.

آندریاس آنتونوپولوس

آندریاس آنتونوپولوس

در هر محفلی که سخن از ارزهای دیجیتال می شود بدون تردید نام آندریاس آنتونوپولوس به عنوان سخنران و مدافع برجسته بیت کوین تکرار می شود؛ او یکی از حرفه ای ترین اینفلوئنسرهای کریپتو است. همه افراد حاضر در بازارهای مالی او را به عنوان میزبان پادکست پرطرفدار Let’s Talk Bitcoin می شناسند. او طرفدار بسیار مصمم این ارز دیجیتال است؛ آنتونوپولوس نویسنده دو کتاب پر فروش Mastering Bitcoin و The Internet of Money است که کتاب اول یکی از بهترین‌ راهنماها برای درک جنبه فنی بیت ‌کوین است. علاوه بر پادکست و فعالیت در کانال یوتیوب، آندریاس در توییتر بسیار فعال است، با دنبال ‌کردن او در توییتر می ‌توانید از بینش‌ ها، اخبار و منابعی کارآمد مطلع شوید که این امر به شما در تصمیم ‌گیری برای سرمایه‌ گذاری ‌های خوب کمک می ‌کند.

مایکل سیلر

مایکل سیلر

مایکل سیلر مدیر عامل Microstrategy است که تصمیم گرفت با خریدهای عمده بیت‌ کوین و انتقال سرمایه خود به یک شرکت مبتنی بر بیت ‌کوین وارد عرصه ارز دیجیتال شود. بسیاری از مردم معتقدند او با اثر Sharing his playbook موجب شد ایلان ماسک وارد جامعه بیت‌ کوین شود اما نمی توان به طور قطع در مورد این موضوع اظهار نظر کرد. این اینفلوئنسر بازار کریپتو به دلیل اعتقادش به بیت ‌کوین و به ‌کارگیری رویکردی روشمند و علمی در مورد دارایی‌ ها، مورد احترام جامعه دیجیتال است و افراد بسیار زیادی عقاید او را ستایش می کنند. سیلر به‌ عنوان پیش ‌گام جنبش سرمایه ‌گذاری نهادی در ارزهای دیجیتال به یکی از چهره‌ های پیشرو در این فضا تبدیل شده است. توییتر او منبعی عالی برای درک روندهای پیچیده در مورد بیت‌ کوین و همچنین تعاملی طنز با دیگر چهره‌ های برجسته است. شما می توانید با دنبال کردن اطلاعاتی که او ارائه می کند به طور کلی حوادث های بازار ارز دیجیتال را درک کنید.

تیم دیپر

تیم دیپر نیز یکی از اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال است که در عین حال بنیان‌ گذار Draper Fisher Jurvetson و دانشگاه دریپر است. تیم دیپر از طریق سرمایه گذاری در شرکت‌ هایی مانند اسکایپ و اسپیس ایکس به جمع آوری سرمایه پرداخته است؛ او را می توان به عنوان یکی از حامیان اصلی و قدرتمند بیت کوین معرفی کرد. اگر در صفحه ای که او در فضای مجازی دارد حضور داشته باشید متوجه می شوید که دیپر به صورت منظم پیش بینی های قیمتی خود را منتشر می کند؛ بررسی این پیش بینی ها برای شما که یک تریدر هستید می تواند بسیار مفید و آموزنده باشد. یکی از عواملی که موجب شده است که تیم دیپر به عنوان یک اینفلوئنسر کریپتو مشهور شود، این موضوع است که دیپر دیدگاه های خود را در مورد کریپتوکارنسی و فرصت های جذاب سرمایه گذاری به اشتراک می گذارد؛ همین مورد سبب شده است که او در بازارهای مالی طرفداران بسیار زیادی کسب کند.

بن آرمسترانگ

بن آرمسترانگ

بدون تردید نام بن آرمسترانگ را تاکنون شنیده اید؛ او نیز از اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال است. علاقه شدید او به بازار رمزارزهای دیجیتال موجب شد که او در سال 2018 تصمیم بگیرد به عنوان اینفلوئنسر در یوتیوب فعالیت کنید. در صفحه او می توانید مطالبی در مورد موضوعات مرتبط با فناوری بیت کوین را مشاهده کنید؛ همچنین این اینفلوئنسر بازار کریپتو یکی از شناخته ‌شده ‌ترین منابع معتبر امروزی است که نظرات خود را در مورد اخبار با بروزرسانی در مورد آخرین پیشرفت در بیت‌ کوین و سایر ارزهای دیجیتال ارائه می ‌دهد.

برای اطلاع از نحوه معامله با اسمارت مانی، بر روی لینک کلیک کنید.

براک پیرس

ما در گذشته براک پیرس را به عنوان بازیگر می شناختیم اما امروزه او را با عنوان اینفلوئنسر کریپتو می شناسیم. از ویژگی های شخصیتی او می توان به خطر پذیری اشاره کرد؛ او نه تنها یک کارآفرین موفق است بلکه یک سرمایه گذار خطر پذیر است که از ریسک دوری نمی کند. براک پیرس رئیس بنیاد بیت کوین نیز است، از مهم ترین فعالیت براک پیرس می توان به این موضوع اشاره کرد که او بیش از 5 میلیارد دلار برای شرکت‌ هایی که تأسیس کرد و در بازارهای ارزهای دیجیتال پیش‌ گام بودند، جمع ‌آوری کرد. او در کنار سایر بنیان ‌گذاران، EOS Alliance را تأسیس کرد و نقش اساسی در تاسیس آن داشت؛ این مشارکت‌ ها به ارتقای استانداردها در افزایش آگاهی در مورد ارزهای دیجیتال در میان مخاطبان اصلی منجر می ‌شود.

شلدون ایوانز

او نیز از اینفلوئنسرهایی است که افراد بسیار زیادی در کانال یوتیوب او حضور دارند. او با پشتکار کافی به تولید محتواهای مفید و با کیفیت بالا سعی می کند مفاهیم سخت بازار ارزهای دیجیتال را برای کاربران به شکل ساده بیاموزد. البته فراموش نکنید که ویدیوهای او به موضوعات مربوط به ارزهای دیجیتال محدود نمی‌ شود و سرمایه‌ گذاری تجاری، کارآفرینی و عادات پول‌ سازی را پوشش می ‌دهد؛ همین امر سبب شده است که افراد به او علاقه مند شوند. او به‌ عنوان یکی از برجسته ‌ترین اینفلوئنسرهای دنیای ارز دیجیتال شناخته می ‌شود، ایوانز به‌ عنوان یک سرمایه‌ گذار ارزهای دیجیتال از سال 2016، Your Mom’s House NFT را تأسیس کرد. گروهی متشکل از افرادی که به ان اف تی، بلاک چین و ارزهای دیجیتال علاقه دارند، دنبال کردن صفحه او می تواند برای شما بسیار مفید واقع شود.

کامیلا روسو

کامیلا روسو

آخرین اینفلوئنسری که قصد داریم به معرفی آن بپردازیم کامیلا روسو است؛ او نیز یکی از برجسته ترین اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال است که طرفداران بسیار زیادی دارد. کامیلا روسو گزارشگر سابق بلومبرگ و خالق محتوا است که به طور گسترده درباره امور مالی در سراسر قاره‌ ها و طبقات دارایی، محتوا نوشته است. در جولای 2020، اولین کتاب او، ماشین بی ‌نهایت، توسط هارپر کالینز منتشر شد. این کتاب داستان اتریوم را از زمان پیدایش آن تا به امروز بیان می ‌کند این کتاب می تواند برای افرادی که قصد دارند تاریخچه رمزارز اتریوم را مطالعه کنند بسیار مفید باشد. توییتر کامیلا، گنجینه‌ای از اطلاعات مفید و کاربردی در مورد آخرین فناوری در فضای کریپتو است، او همچنین بنیان ‌گذار و مدیرعامل The Defiant است، یک پلتفرم اطلاعاتی که منحصراً بر امور مالی غیر متمرکز تمرکز دارد.

در The Defiant، او تیمی از سازندگان محتوا را رهبری می ‌کند که بینش ‌های ضروری را در مورد دنیای به ‌سرعت در حال تحول ارزهای دیجیتال و امور مالی غیرمتمرکز ارائه می‌ کنند؛ همانطور که گفتیم او یکی از بزرگترین اینفلوئنسرهای بازار کریپتو است که دنبال کردن صفحه او می تواند باعث شود که شما با حجم عظیمی از اطلاعات مفید روبرو شوید.

چگونه به یک اینفلوئنسر کریپتو تبدیل شویم؟

چگونه به یک اینفلوئنسر کریپتو تبدیل شویم؟

در قسمت قبل با انواع اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال آشنا شدید. اگر شما نیز قصد دارید به یکی از اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال تبدیل شوید، باید این نکته را در نظر بگیرید که اینفلوئنسرهای کریپتو ابتدا باید نحوه کار این فناوری را به طور کامل درک کنند و همچنین به اخبار مرتبط این فضا نیز آگاهی کاملی داشته باشند. شما نیز برای تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر موفق، باید به طور کامل پروسه سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال را یاد بگیرید، سپس به سادگی یک پلتفرم رسانه اجتماعی همچون: اینستاگرام، یوتیوب، تیک تاک، ایکس یا تمام این شبکه ها را انتخاب کنید تا بتوانید بینش مخصوص به خود را به کاربران این حوزه انتقال دهید.

آیا فعالیت اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال قانونی است؟

همانطور که می دانید بسیاری از اینفلوئنسرهای ارزهای دیجیتال به پیش بینی ارزهای دیجیتال می پردازند و افکاری شخصی خود را در مورد آینده این ارزها را بیان می کنند. شما نیز به عنوان یک کاربر باید به سوابق آنها نگاه کنید تا مطمئن شوید که آیا آنها قانونی هستند یا خیر؟ نکته قابل تامل در این فضا این است که بازار ارزهای دیجیتال همواره سرشار از نوسان است و پیش بینی این که در آینده چه اتفاقی قرار است بیفتد بسیار دشوار و غیر ممکن است، پس سعی کنید به پیش بینی ها به طور کامل اعتماد نکنید.

کاهش سرمایه معاملاتی در بازار فارکس

بازار فارکس یکی از بزرگترین بازارهای مالی جهان است که روزانه افراد بسیاری زیادی در آن اقدام به معامله می کنند؛ البته باید بدانید که این بازار با نوسانات بسیار زیادی همراه است و این امر موجب می شود تا گاهی آنطور که معامله گر پیش بینی کرده است رخ ندهد. معامله در بازار فارکس می تواند سودده یا ضررده باشد و نمی توان در این بازار همواره سود کلان پیش بینی کرد؛ برای همین واجب است که در مورد کاهش سرمایه معاملاتی در فارکس اطلاعات کافی داشته باشید. فعالیت در بازار فارکس به تجربیات و میزان علم معامله گر بستگی دارد؛ به بیان دیگر یک معامله گر را می توان بسته به نوع فعالیت معاملاتی، تجربه، دانش و سایر عوامل موفق یا ناموفق دانست اما بدون توجه به نتیجه پایانی می توان گفت که همه با کاهش سرمایه معاملاتی خود در طی معامله مواجه شده اند و این نتیجه می تواند برای معامله گر بسیار ناخوشایند باشد.
 
البته این موضوع برای هر معامله گری ممکن است اتفاق بیفتد و نمی توان بدون مواجهه با آن در بازار فارکس معامله کرد. در این مقاله ما به چیستی کاهش سرمایه و چگونگی تبدیل آن به سود را در بازار فارکس می پردازیم و علت های این موضوع را تحلیل می کنیم.
 
کاهش سرمایه معاملاتی در فارکس چیست؟
 
یک معامله گر باید توانایی کنترل احساسات را داشته باشد زیرا احساسات موجب می شود تا معامله گر نتواند تصمیمات صحیح اتخاذ کند. در بازار فارکس نیز معامله گران باید بدانند که نباید از کاهش سرمایه معاملاتی در فارکس خود در حین معامله بترسند زیرا این اتفاق، یک مساله کاملا طبیعی در فعالیت معاملاتی است و می تواند برای هر معامله گری رخ دهد.
 
کاهش سرمایه معاملاتی در فارکس یک حرکت نزولی در ارزش سرمایه است؛ به بیانی دیگر، کاهش سرمایه زمانی رخ می دهد که معامله ضررده شود و این اتفاق موجب می شود تا معامله گر با ضرر مواجه شود. کاهش سرمایه می تواند شناور (موقت) و یا ثابت (دائمی) باشد. 
 
در رابطه با توضیح کاهش موقت سرمایه می توان گفت که کاهش "موقت" سرمایه به وضعیتی اطلاق می شود که معاملات ضررده هنوز بسته نشده اند و در جریان هستند. کاهش سرمایه تثبیت شده یا "دائم" زمانی رخ می دهد که معاملات ضررده بسته شده باشند، کاهش سرمایه شناور بر روی سرمایه حساب معاملاتی اثر قطعی نمی گذارد در حالی که در کاهش سرمایه ثابت وضعیت بدین گونه است. 
 
کاهش سرمایه معاملاتی در فارکس چگونه محاسبه می شود؟
 
در قسمت بالا دو مثال برای کاهش سرمایه شناور و کاهش سرمایه ثابت بیان کردیم. اگر مثال های بالا را با دقت مطالعه کنید متوجه می شوید که کاهش ارزش سرمایه به چه شکل محاسبه می شود زیرا در این مثال ها به طور ساده محاسبه ارزش سرمایه بیان شد. معامله گران بازارهای مالی اغلب دو نوع کاهش ارزش سرمایه را محاسبه می کنند: اولین نوع محاسبه، کاهش ارزش اولیه سرمایه و دومین نوع محاسبه، حداکثر میزان کاهش سرمایه است.
 
کاهش ارزش اولیه سرمایه
 
در این بخش محاسبه کاهش ارزش اولیه سرمایه را توضیح می دهیم:
 
محاسبه کاهش ارزش اولیه سرمایه بدین صورت است که کاهش ارزش پایه: (سرمایه ی اولیه ی حساب - حداقل سطح واریز / سرمایه ی اولیه ی حساب) * 100%
 
کاهش ارزش پایه: (5000-4900 / 5000) * 100% = 2%
 
بنابراین کاهش ارزش پایه به نسبت سرمایه ی اولیه ی حساب قبل از ورود به معامله 2 درصد بوده است. 
 
حداکثر میزان کاهش سرمایه
 
باید دانید که کاهش میزان سرمایه زودگذر است، کاهش میزان سرمایه نشان دهنده تفاوت بین نقطه اوج و کف بعد از آن در یک حساب سرمایه گذاری یا معاملاتی است. 
 
حداکثر میزان کاهش سرمایه: ((حداکثر مارجین حساب - حداقل مارجین حساب) / حداکثر مارجین حساب) * 100%
 
حداکثر میزان کاهش سرمایه: ((4500-5500) / 5500) * 100% = 18.18%
 
در بازارهای مالی چند نوع کاهش سرمایه داریم؟ 
 
بهتر است بدانید که در بازارهای مالی از جمله فارکس انواع مختلفی از کاهش سرمایه وجود دارد. در این بخش، یک طبقه بندی سرمایه وجود دارد که در ادامه این طبقه بندی را شرح می دهیم؛ یک معامله گر باید به این طبقه بندی توجه کند.
 
1- کاهش سرمایه شناور (موقتی) در واقع زمانی اتفاق می افتد که یک معامله‌ گر موقعیت‌های ضرردهی که باز هستند داشته باشد.
 
2- کاهش سرمایه ثابت (دائمی) نیز زمانی اتفاق می افتد که یک معامله ‌گر یک ضرر شناور را تثبیت کرده و از معاملات ضررده خارج می ‌شود؛ در این صورت کاهش سرمایه دائمی رخ می دهد.
 
3- بیشینه کاهش سرمایه (اوج تا نقطه کف) از اوج تا کف افت را در خصوص یک حساب سرمایه ‌گذاری یا معاملاتی در تمام طول دوره معاملاتی نشان می ‌دهد.
 
4- کاهش سرمایه نسبی تفاوت بین اندازه سپرده اولیه و حداکثر ضرر (موقتی یا دائمی) برای کل دوره معاملات را نشان می‌ دهد.
 
5- کاهش سرمایه مطلق (اساسی) تفاوت در سرمایه حساب معاملاتی قبل و بعد از معامله را نشان می ‌دهد.
 
مثال کاهش سرمایه معاملاتی در فارکس از نوع شناور
 
تصور کنید شما 5000 دلار در تراز حساب معاملاتی خود دارید و تصمیم می‌ گیرید 10 سهم شرکت Raytheon Technology را با قیمت هر سهم 100 دلار خریداری کنید، قبل از ورود به معامله، تراز و سرمایه حساب معاملاتی برابر است.
 
دو روز بعد، قیمت سهم به 85 دلار کاهش یافته است، از آنجایی که قیمت فعلی زیر قیمت خرید است، یک ضرر شناور در هر سهم به ارزش 15 دلار یا در مجموع 150 دلار ایجاد شده است؛ در این حالت، تراز 5000 دلار باقی می‌ماند اما سرمایه حساب معاملاتی به 4850 دلار کاهش می ‌یابد 150 دلار که مفقود شده همان کاهش سرمایه موقت یا شناور است.
 
برای محاسبه کاهش سرمایه فعلی، یک فرمول وجود دارد و معامله گران با این فرمول ها کاهش سرمایه را محاسبه می کنند. به فرمول زیر توجه کنید. 
 
کاهش سرمایه موقت: تراز - سرمایه فعلی
 
درصد کاهش سرمایه موقت: ((تراز - سرمایه فعلی) / تراز) × 100٪
 
کاهش سرمایه موقت: 5000 - 4850 = 150
 
درصد کاهش سرمایه موقت: ((5000 - 4850) / 5000) × 100٪ = 3%
 
مثالی برای کاهش سرمایه معاملاتی در فارکس از نوع ثابت
 
تصور کنید شما 5,000 دلار در تراز حساب خود دارید و تصمیم می ‌گیرید ده سهم شرکت Raytheon Technology را با قیمت معادل 100 دلار به ازای هر سهم خریداری کنید. دو روز بعد، قیمت سهم به 85 دلار کاهش می یابد، از آنجا که قیمت فعلی پایین ‌تر از قیمت خرید است، یک ضرر موقت به میزان 15 دلار به ازای هر سهم یا مجموعاً 150 دلار ایجاد شده است؛ شما تصمیم می‌گیرید با ضرر معامله را ببندید تا از وقوع ضررهای بیشتر جلوگیری کنید، در این صورت، تراز حساب شما پس از بسته شدن معامله کاهش می‌یابد و به 4850 دلار می ‌رسد.
 
برای محاسبه کاهش سرمایه ثابت نیز فرمول استانداری وجود دارد؛ در قسمت زیر به این فرمول ها توجه کنید: 
 
فرمول کاهش سرمایه ثابت = تراز اولیه حساب - تراز نهایی حساب
 
فرمول درصد کاهش سرمایه ثابت = (کاهش سرمایه ثابت × 100%) / تراز اولیه حساب
 
فرمول کاهش سرمایه ثابت = 5000 - 4850 = 150 
 
فرمول درصد کاهش سرمایه ثابت = (150 × 100%) / 5000 = 3%
 
سطح قابل پذیرش کاهش سرمایه
 
اگر در بازارهای مالی فعالیت می کنید و قصد دارید میزان کاهش سرمایه تان را به حداقل برسانید بهتر است یک استراتژی معاملاتی مناسب انتخاب کنید؛ در این صورت میزان کاهش سرمایه شما به کمترین میزان می رسد. برای اینکه کارایی این استراتژی را بسنجید بهتر است از کاهش نسبی سرمایه استفاده کنید. بسته به سطح قابل قبول کاهش نسبی استراتژی‌های معاملاتی به دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند:
 
ریسک پایین (محافظه کارانه)
در این استراتژی باید حداقل ریسک را برای به دست آوردن درآمد پایدار و پیوسته تحمل کنید. در استراتژی‌های کم ریسک حداکثر کاهش سرمایه تا 15% مجاز است و بهتر است حداکثر 10% باشد.
 
استراتژی متعادل 
این استراتژی یکی از متداول ترین استراتژی های بازار مالی فارکس است زیرا این راهبرد با کاهش سرمایه ی 20 تا 35 درصدی خوب عمل می کند.
 
ریسک بالا (تهاجمی)
این استراتژی در معاملات با اهرم بالا مورد استفاده قرار می گیرد و همین امر نشان دهنده وجود ریسک بسیار بالا است. در این سیستم‌های معاملاتی می ‌توان کاهش سرمایه تا 50% را پذیرفت و در صورت استفاده از استراتژی مارتینگل حتی تا 70% نیز می تواند قابل قبول باشد.
 
از کاهش ارزش سرمایه در بازارهای مالی چه نکته ای را می توان آموخت؟
با توضیحاتی که در این مقاله ذکر شد باید تاکنون متوجه شده باشید که کاهش سرمایه در بازارهای مالی به معنی ضرر معامله گر است و این نکته که آیا این ضرر ثابت است یا موقتی برای معامله گر مهم نیست؛ چون معامله گر با پذیرش این ضرر آسیب روحی زیادی را متحمل می شود و این موضوع را به صورت یک موضوع منفی تفسیر می کند.
 
کاهش ارزش سرمایه موجب می شود معامله گر نسبت به دانش خود به شک بیفتد؛ به بیان دیگر کاهش ارزش سرمایه به معامله گر می گوید که برنامه ی معاملاتی اصلی آن یا در آستانه شکست بوده و یا پیشتر شکست خورده است. 
 
نکته: اگر در هنگام ورود به یک معامله شما یک ضرر 10-20 درصدی را متحمل شدید آنگاه به هنگام کاهش ارزش سرمایه به این میزان بدین معنا است که باید موقعیت معاملاتی را ببندید.
 
نتیجه گیری 
 
اگر بخواهیم به موضوعات مهم این مقاله اشاره کنیم باید توجه کنید که کاهش ارزش سرمایه در بازارهای مالی یک امر غیر قابل اجتناب است و نمی توان از آن فرار کرد. یک معامله گر حرفه ای نباید از کاهش سرمایه بترسد؛ بله باید راهکارهای صحیح برای کاهش این موضوع پیدا کند. اگر شما نیز در بازارهای مالی حضور دارید و قصد دارید کاهش سرمایه را به پایین ترین میزان برسانید در این صورت شما می توانید وضعیت کاهش ارزش سرمایه را از طریق میانگین گیری (Averaging) نقطه ورود و حجم معاملاتی بهبود بدهید. 

معرفی بازی های Play To Earn

 بازار ارزهای دیجیتال به یکی از پر سودترین بازارهای مالی در دنیا تبدیل شده است اما برای کسب درآمد از این بازار نیاز نیست که وارد معاملات اسپات یا اهرمی (فیوچرز) شوید. از زمان های بسیار قدیم صنعت بازی یکی از پر طرفدارترین ها برای سرگرمی بسیاری از مردم بوده است اما این صنعت حال در یک بستری کاملا متفاوت توانسته است سرمایه گذاران بسیار زیادی را در دنیا به خود جذب کند؛ Play To Earn دسته بندی جدید در دنیای کریپتوکارنسی است که در ادامه این مقاله به بررسی بازی های Play To Earn و نحوه کسب درآمد از آنها می پردازیم.

برترین بازی های Play To Earn

بازی پر طرفدار تتان آرنا

برترین بازی های Play To Earn

یکی از بازی های تازه وارد به حوزه بازی های Play To Earn، بازی تتان آرنا است. در این بازی شما می توانید به صورت کاملا رایگان وارد بازی شوید. این یکی از ویژگی های مهم در حوزه PTE بوده چرا که شما نیازی به پرداخت پول برای ورود به بازی و کسب درآمد از این بازی ندارید. Thetan Arena بر بستر بلاک چین بوده و از قراردادهای بایننس اسمارت چین استفاده می کند.

این بازی را می توانید بر روی ویندوز، مک، آیفون و اندروید بازی کنید و از این بازی کسب درآمد داشته باشید؛ پس از اینکه این بازی را بر روی سیستم عامل خود نصب کردید، باید ثبت نام خود را به واسطه ایمیلی که دارید تکمیل کرده و پس از آن باید کیف پول متامسک خود را به این بازی متصل کنید. بازی از جایی شروع خواهد شد که سیستم به شما 3 کاراکتر به صورت کاملا تصادفی هدیه می دهد و شما به عنوان شخصی که می خواهید این بازی را پیش ببرید باید یکی از این سه را به عنوان کاراکتر اصلی خود انتخاب کنید و با آن وارد بازی شوید.

بازی به صورت یک جنگ میدانی بوده و به برندگان این نبرد، به عنوان هدیه توکنی به نام THC جایزه می دهد. زمانی که سطح شما به یک سطح قابل قبولی برسد، سیستم به شما اجازه برداشت توکن THC را خواهد داد و این توکن را می توانید در کیف پول متامسک خود مشاهده کنید. توکن جایزه بازی تتان آرنا (THC) در صرافی کوینکس نیز لیست شده است. علاوه بر اینکه شما می توانید از بازی کردن تتان آرنا کسب درآمد به صورت دلاری داشته باشید می توانید بر روی خود ارز تتان آرنا که THG نام دارد نیز سرمایه گذاری کرده و از بالا رفتن ارزش قیمتی این رمزارز سود بسیار مناسبی کسب کنید؛ توکن های THG در صرافی کوینکس نیز لیست شده است.  

بازی Gods Unchained

معرفی برترین بازی های Play To Earn

یکی دیگر از بازی هایی که می توان بدون پرداخت هیچگونه پول و رمزارزی از آن استفاده کرد بازی Gods Unchained است. این بازی بر بستر بلاک چین بوده و از Contracts اتریوم استفاده می کند. پس از ورود به وب سایت و ثبت نام توسط ایمیل شخصی خود می بایست کیف پول متامسک را به این بازی متصل کنید. قابل ذکر است که با توجه به اینکه این بازی بر روی پلتفرم قرارداد هوشمند اتریوم وجود دارد، بهتر است که تعداد مناسبی از رمزارز بدست آورده و سپس تصمیم به انتقال بگیرید؛ چرا که هزینه تراکنش اتریوم به نسبت بالا است و در صورتی که رمزارز کمتری داشته باشید برای شما این انتقال به صرفه نخواهد بود.

بازی Gods Unchained که یکی از بازی های Play To Earn می باشد به این صورت است که شما در ابتدا یکی از 6 خدای موجود که هر کدام از آن ها یک ویژگی منحصر به فرد دارد را انتخاب کرده و با استفاده از کارت هایی که هر کدام از آن ها نیز از قدرت و سلامت متفاوتی برخوردار هستند وارد نبرد با شخصی آنلاین خواهید شد و در صورت برد این نبردها، به بازی شما هدیه می دهد. همچنین می توانید با شرکت در تورنومنت هایی که بازی Gods Unchained ارائه می دهد، از جوایز  ویژه ای برخوردار شوید. با استفاده از تبدیل کارت های معمولی به کارت های حرفه ای نیز می توانید کسب درآمد خوبی از این بازی بدست آورید؛ اما یکی دیگر از روش های کسب درآمد از این بازی سرمایه گذاری بر روی ارز GODS است که می تواند از صعود این ارز در آینده سودهای بسیار بزرگی کسب کنید. این رمزارز در صرافی های بزرگی همچون کوین بیس و کوکوین نیز لیست شده است.

بازی ویکتوریا VR

آشنایی با برترین بازی های Play To Earn

به نظر شما چه چیزی می تواند صنعت بازی ها را در بستر بلاک چین پر رونق تر کند؟ شاید جواب شما خلاقیت و استفاده از ابزارهای منحصر باشد؛ کاری که بازی ویکتوریا VR  که یکی از بازی های Play To Earn می باشد آن را انجام داده است. این بازی توانسته است با استفاده از واقعیت مجازی (VR) نوعی جدید از بازی ها را در بستر بلاک چین اجرا کند.

ارز دیجیتال ویکتوریا VR، یک MMORPG مبتنی بر بلاک چین در واقعیت مجازی با گرافیک واقعی ساخته شده بر روی Unreal Engine است که توسط کاربران آن ایجاد شده و متعلق به آن است. این بازی جهانی واقعی برای تمام پلتفرم های واقعیت مجازی بوده و بازی ها و  برنامه های غیر متمرکز را به صورت یک قلمرو مجازی مشترک در جهان متاورس ساخته است. در این بازی، ماموریت ها و ماجراجویی های بی پایانی وجود دارد که در آن می توانید NFT ها را به صورت سه بعدی مبادله کنید؛ اما نکته قابل توجه در مورد بازی ویکتوریا VR اهدای پاداش در ازای فعالیت کاربران است.

ویکتوریا VR استفاده های متفاوتی از جمله استیکینگ، دائو و خرید زمین های VR را دارد؛ علاوه بر اینکه می توانید در محیط بازی، با توجه به فعالیت های خود کسب درآمد داشته باشید. می توان از جنبه سرمایه گذاری بر روی ارز ویکتوریا VR نیز به سود خوبی برسید؛ قابل توجه است که این رمزارز در یکی از صرافی های مهم بازار ارزهای دیجیتال یعنی کوکوین نیز لیست شده است.

دنیا در مسیر جدیدی قرار گرفته است، دنیای متاورس یکی از جذاب ترین و پر سودترین حوزه ارزهای دیجیتال بوده و اغلب مردم به این نتیجه و باور رسیده اند که این حوزه آینده ای بسیار روشن دارد. لازم به ذکر است که بدون هیچگونه آموزش نباید وارد این بازار شوید چرا که به دلیل نوسانات زیاد، داشتن مدیریت سرمایه یکی از مهم ترین فاکتورها برای حضور مستمر در این بازار است.

نواحی عرضه و تقاضا در اسمارت مانی

 یکی از فرصت ها و همچنین یکی از مشاغلی که امروزه بسیار در مورد آن صحبت می شود، شغل تریدینگ است، قطعا زمانی که شما بدانید نواحی عرضه و تقاضا در کجا قرار دارند می توانید سودهای بزرگی را از این بازار کسب کنید؛ موفقیت در بازارهای مالی همچون کریپتوکارنسی کار ساده ای نیست اما شدنی و قابل اجراست چرا که در این فضا، محتویات آموزشی نه چندان به درد بخور وجود دارد که فرد معامله گر را از رسیدن به کسب سود مستمر باز میدارد، به همین دلیل در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا بتوانید نواحی عرضه و تقاضا که به آن supply and demand zone گفته می شود را به راحتی تشخیص دهید و بر روی آن ها ترید کنید، حتی اگر شما یک سرمایه گذار بلندمدت نیز باشید می توانید با رسیدن قیمت به نواحی عرضه سیو سود کرده و یا حتی دارایی های خود را بفروشید.

محدوده عرضه

نواحی عرضه و تقاضا در کجا قرار دارند؟

وقتی یک شخص یا یک شرکت تصمیم می گیرد که یک کالا و یا دارایی خود را با هر شکل و ساختاری از جمله کالای فیزیکی یا یک سهم یا یک ارز دیجیتال را در بازار با قیمت مشخص وارد و به فروش برساند از اصطلاح عرضه برای تعریف این رفتار استفاده می شود. از همین تعریف ساده بایستی اصطلاح عرضه را با فروش در یک رده قرار بدهید و میان آنها یک رابطه اقتصادی بچینید. طبق این تعریف عرضه به معنای فروش یک دارایی و یا یک کالا با قیمت مشخص در بازار است؛ همچنین اگر بخواهید که یک شکل ظاهری برای آن در نمودارهای قیمتی پیدا کنید به دنبال یک کندل بلند نزولی باشید که به آن دراپ نیز گفته می شود، این دراپ بعد از یک رنجی بوده است یعنی قیمت در یک منطقه در حالت رنج یا ساید بوده و بعد از آن تصمیم گرفته شده است که قیمت گران است و باید بریزد.

برای آشنایی با دوره اسمارت مانی و کسب اطلاعاتی در این زمینه، بر روی لینک کلیک کنید.

ناحیه تقاضا

مشخص نمودن نواحی عرضه و تقاضا

وقتی یک شخص یا شرکت اقدام به خرید یک کالا یا سهامی ارز دیجیتال و حتی یک جفت ارز در بازار فارکس با قیمت مورد نظر خود می نماید از اصطلاح تقاضا برای این رفتار استفاده می شود. طبق این تعریف نیز تقاضا هم رده با خرید قرار گرفته و اشاره به خریداری کردن کالا و یا سهام در ازای پرداخت مبلغ مورد نظر توسط فروشنده دارد؛ این تعریف هم همچون تعریف بالا اگر بخواهیم که یک شکل ظاهری یا به اصطلاح یک الگو برای آن پیدا کنیم باید به دنبال یک کندل بلند صعودی رنگ باشیم که به این کندل رالی گفته می شود، این رالی قیمت در واقع بعد از این است که قیمت در یک منطقه رنج یا ساید بوده است و بعد از آن تصمیم گرفته شده است که قیمت ارزان است و باید بالا برود؛ این تصمیم گیری ها را بزرگان مارکت می گیرند (کسانی که پول زیادی را در دست دارند).

نواحی عرضه و تقاضا در چه سبکی هستند؟

یکی از مهم ترین تصمیماتی که شما باید در مسیر تریدینگ خود بگیرید این است که در ابتدا باید کدام یک از سبک ها را برای شروع و ادامه کار خودم انتخاب کنم، احتمالا این سوال به ذهن شما خطور خواهد کرد که کدام سبک بازدهی بالاتری را دارد تا بتواند من را به سودهای بزرگی در بازارهای مالی برساند، در جواب به این سوال باید بگوییم که هیچ سبکی وجود ندارد که شما را به ثروت ابدی برساند و این شما هستید که با انتخاب های خود در زمان ترید کردن و رعایت اصول مدیریت سرمایه و همچنین مدیریت ریسک در بازارهایی همچون بورس ایران و ارزهای دیجیتال زندگی و ادامه شغل خود را تأمین خواهید کرد؛ چرا که یکی از مهم ترین فاکتورهای موفقیت در بازارهای مالی اصل بقاست، شما باید بتوانید تحت هر شرایطی در بازار حضور داشته باشید و نقدینگی کافی را داشته باشید.

به هر حال باید بدانید سوالی که می کنید در مورد این موضوع که کدام سبک نسبت به بقیه برتری دارد موضوع اصلی موفقیت شما نیست، اما می توان گفت که سبک های مدرنی همچون RTM، پرایس اکشن ICT و اسمارت مانی یکی از محبوب ترین سبک ها هستند به علت اینکه استاپ لاس (حد ضرر) معاملات شما در این سبک ها کوچک است و تفکر این سبک ها در وجود نقدینگی است.

پیدا کردن نواحی عرضه و تقاضا

پیدا کردن نواحی عرضه و تقاضا

خودتان قبل از اینکه این آموزش را بخوانید فکر کنید! این فکر باید به این صورت باشد که خودتان را جای پای بزرگان مارکت بگذارید، این به چه معنیست؟ جواب این است که فکر کنید آن پول بزرگ را شما دارید چگونه می توانید تریدرهای خورد را به دام بیندازید، قطعا زمانی که قیمت از جایی که به شدت رشد می کند و یا با ریزش سنگینی مواجه می شود، بزرگ مارکت در آن قسمت وارد شده است، اما بیاید بیشتر فکر کنیم! آیا شخصی که بازار را می گرداند می تواند تمامی سفارش هایش را در یک نقطه پر کند!؟

برای کسب اطلاعاتی در زمینه آموزش ارز دیجیتال بر روی لینک کلیک کنید.

شاید بگویید که بله زمانی که فردی در نقطه پول زیادی را وارد کند قیمت به یک باره به سمت بالا پرتاب می شود که باید بگوییم که درست تشخیص داده اید اما یک مورد را فراموش کرده اید، اگر شخصی که پول زیادی دارد بخواهد چیزی را بخرد باید فروشنده ای نیز پیدا شود!! در صورتی که نباشید مجدد مجبور می شود که در سطوحی دیگر نیز خریدهایش را انجام دهید پس با این تفاسیر متوجه شده اید که مناطق عرضه و تقاضا در 2 جا وجود دارند، یکی در ابتدای قله ها و دره ها و دیگری در میان مسیر! اما دقیق تر بررسی کنیم چگونه باید با آن وارد معامله شد؟

ترید با نواحی عرضه و تقاضا

ترید در نواحی عرضه و تقاضا

 در روند صعودی، قیمت سقف و کف های بالاتر (روند گاوی) از هم می زند و به نظر خریداران احترام می گذارد که به آن ناحیه تقاضا نیز می گوییم. طبیعتا ادامه روند صعودی به شرط شکسته شدن سطوح و کشف قله های جدید ادامه پیدا می کند. در روندهای نزولی قاعدتا کف ها و سقف های پایین تر (روند خرسی) از هم ایجاد می شود که در این مرحله قیمت به نظر فروشندگان احترام می گذارد که به آن محدوده عرضه می گوییم؛ این جمله را حفظ کنید که در روند صعودی کف ها برای ما مهم هستند و در روند نزولی سقف ها!

همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید زمانی که قیمت در حال ریزش است این سقف ها هستند که می توانند جلوی قیمت را بگیرند و زمانی که قیمت در حال صعود است این کف های آن است که می تواند جلوی ریزش قیمت را بگیرند که به این مناطق نیز مناطق عرضه و تقاضا گفته می شود! اگر در یک روند (صعودی یا نزولی) از نواحی عرضه و تقاضا انتظار واکنش داشته باشید اما این اتفاق نیوفتد، در واقع تغییر در ماهیت ساختار اتفاق می افتد؛ در ادامه به مثالی در مورد نمایش محدوده های عرضه و تقاضا دقت کنید.

مثالی برای ترید بر روی نواحی عرضه و تقاضا

 مثالی برای عرضه و تقاضا

همان طور که در تصویر بالا می بیند و پیش تر نیز در مورد آن صحبت کرده ایم نواحی عرضه و تقاضا در دو مکان یافت می شود، یکی در مسیر قیمت و دیگری در ابتدای حرکت، در تصویر بالا نواحی قرمز در واقع محدوده یا زون عرضه هستند و آبی ها تقاضا هستند، در واقع بیس ها و اوردر بلاک ها برای شما مهم هستند.!

ساختار بازار

 شناخت ساختار بازار یکی از اصلی ترین فاکتورها در معامله کردن است؛ شاید می توان گفت که اکثریت مردم دنیا برای اینکه به یک زندگی بسیار خوبی برسند اولین جرقه ای که به ذهنشان می زند فعالیت در بازارهای مالی باشد. بازارهای مالی می توانند شما را در کمترین زمان ممکن نسبت به سایر مشاغل به پول های زیادی برساند اما باید دقت داشت که فعالیت در بازارهای مالی اعم از بازار کریپتوکارنسی نیاز به آموزش و همچنین کسب تجربه دارد؛ چرا که اکثریت افراد حاضر در بازارهای مالی کسانی هستند که ضررهای بزرگی را به سرمایه های خود وارد کرده اند، لذا باید به یاد داشته باشید که در این مارکت (بازار) شما به راحتی آب خوردن می توانید تمامی پول و سرمایه ای که وارد این بازار کرده اید را از دست بدهید؛ اما برعکس این نیز طبیعتا برای شما می تواند رخ بدهد، بنابراین دیدن آموزش اصولی می تواند به شما بسیار کمک کند. در ادامه این مقاله نیز به بررسی سبک اسمارت مانی و شناخت ساختار بازار می پردازیم.

اسمارت مانی (Smart money) یا پول هوشمند چیست؟

اسمارت مانی چیست؟

 اصطلاحی که این روزا در حیطه آموزش بازارهای مالی بسیار پرمخاطب شده پول هوشمند یا اسمارت مانی می باشد. اسمارت مانی سرمایه ای است که توسط سرمایه گذاران نهادی، صاحبان بازار، بانک های مرکزی، صندوق ها و سایر متخصصان مالی در بازار قرار می گیرد (منظور از این اصطلاحات و لغت ها کسانی هستند که می توانند به بازار با استفاده از حجم سرمایه ای که در اختیار دارند جهت بدهند.) پول هوشمند یا همان اسمارت مانی (Smart money) به نیرویی اشاره دارد که بر بازارهای مالی تأثیر می گذارد که اغلب توسط اقدامات بانک های مرکزی هدایت می شود.

اصطلاح "پول هوشمند" از قماربازانی می آید که دانش عمیقی از ورزشی که روی آن شرط بندی می کردند داشتند که عموم مردم قادر به استفاده از آن نبودند. دنیای بازارهای مالی و سرمایه گذاری نیز به این مفهوم بسیار شباهت دارد. از این رو بررسی رفتار مردم می تواند این تصویر را برای شما به نمایش بگذارد که چگونه مانند آن ها معامله نکنید. پول هوشمند توسط کسانی سرمایه گذاری می شود که درک کامل تری از بازار دارند یا با اطلاعاتی که یک سرمایه گذار عادی نمی تواند به آنها دسترسی پیدا کند. به این ترتیب طبیعی است که نوع معامله کردن این بزرگان بازار با نوع معامله کردن شما و سایر تریدرها متفاوت باشد.

برای درک بهتر اسمارت مانی و ساختار بازار از کجا شروع کنیم؟

هدف اسمارت مانی این است که شما بدانید نقدینگی کجاست؟ به گفته جناب مایکل بنیانگذار سبک آی سی تی(ICT)، اگر نمی دانید نقدینگی چیست، بدانید که خودتان نقدینگی هستید! نقدینگی جاییست که استاپ لاس بیشتر معامله گران آنجاست، حال آیا سبک های قدیمی در بین عام مردم جا افتاده اند یا سبک های مدرن و جدید؟ قطعا جواب به این سوال می تواند به شما این نکته را بیاموزد که استاپ گذاری این افراد توسط بزرگان بازار یا همان بانک ها هانت خواهد شد.

شناخت جهت مارکت یا ساختار بازار

شناخت ساختار بازار

 اگر فردی باشید که در بازارهای مالی فعالیت داشته اید احتمالا با تحلیل تکنیکال کلاسیک آشنایی دارید و همچنین از اشکال و الگوهایی همچون (دوقله، سر و شانه و ...) آشنایی کافی دارید، شناخت جهت مارکت نیز با استفاده از داده های موجود در تکنیکال کلاسیک بدست می آید، همان طور که در تصویر بالا ملاحضه می کنید، زمانی که قیمت یک سقفی را می زند و سپس یک کفی می زند که این کف نسبت به کف قبل تر از خودش بالاتر است و همین ویژگی نیز برای سقف رخ داده انتظار این را باید داشته باشید که روند شما صعودی است.

برای کسب اطلاعاتی در زمینه آموزش ارز دیجیتال بر روی لینک کلیک کنید.

برای اینکه بتوانید روند مارکت را پیدا کنید باید به سقف و کف ها نگاهی بیندازید، درک کلی این روند می تواند به شما خیلی کمک کند و معاملات خود را در جهت مارکت باز کنید، احتمالا شنیده اید که "روند دوست توست پس با آن نجنگ" در اینجا هم ما می خواهیم دقیقا همین را آموزش دهیم که آیا روند صعودی (روند گاوی) است یا نزولی (روند خرسی) که نسبت به تشخیصی که می دهیم بتوانیم ترید کنیم، برای اینکه روند صعودی را داشته باشید نیاز به دو سقف و دو کف بالاتر از هم دارید، اگر همچین شرایطی را توانستید پیدا کنید شما روند را یافته اید؛ برای روند نزولی نیز همین ویژگی ها را باید داشته باشد یعنی به دنبال دو سقف و کف باشید که از سقف و کف قبلی پایین تر باشند.

فرکتالی بودن بازار به چه معناست؟

آشنایی با جهت و ساختار بازار

 یکی از شگفتی های خلقت کلمه ای تحت عنوان فرکتال است، در تمامی زیبایی های این جهان می توانید این ویژگی را ببینید که ساختارهای کوچکتر چگونه ساختارهای بزرگتر را خواهند ساخت؛ اما زیباترین قسمت این بخش این است که این پدیده زیبا در بازارهای مالی نیز وجود دارند و شما به راحتی می توانید ببینید که ساختارهای بزرگ چگونه از به هم پیوستن ساختارهای کوچک تشکیل می شوند، برای مثال همان طور که در تصویر بالا میبینید در دل یک روند صعودی! روندهای صعودی و نزولی کوچکتری وجود دارند که با پایین آوردن تایم فریم معاملاتی می توان آن را دید، این دیدگاه به شما بسیار کمک می کند تا در معاملاتتان سودده باشید.

برای مثال در شکل بالا فرض کنید خطوط روند صعودی که با رنگ آبی نشان داده شده است برای تایم فریم روزانه است و اگر شما تایم را به پایین تر ببرید بر فرض یک ساعته؛ روند قیمت همانند روندی است که در رنگ سبز وجود دارد. در ادامه به بررسی چند مثال برای درک بهتر ساختار بازار یا مارکت استراکچر می پردازیم:

بررسی مارکت استراکچر (ساختار بازار) در اتریوم

ساختار بازار در اتریوم

 یکی از نمودارهایی که می خواهیم با مثال توضیحاتی که داده ایم جلو برویم رمزارز اتریوم است، این ارز دیجیتال دومین ارز دیجیتال از نظر مارکت کپ (ارزش بازار) است، همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید قسمتی که مشخص کرده ایم روندی صعودی داشته است! شاید بپرسید چرا؟ اصلا چرا باید آن جا روند صعودی باشد؟

جواب ساده است همان طور که گفته ایم زمانی روند قیمتی یک دارایی صعودی است که سقف و کفی بالاتر از سقف و کف قبلی خودش ثبت کند، در این تصویر نیز به وضوح مشخص است که اتریوم هنگامی که در حال نزدیک شدن به سقف تاریخی خود بود به این طریق بالا رفته است اما مورد دیگری که باید به آن توجه کرد این است که در تایم فریم پایین تر آیا صحبتی که پیش تر در مورد فرکتال کرده ایم صادق است؟ بهتر است که به تایم فریم پایین تری رجوع کنیم:

بررسی ساختار بازار در اتریوم

 این همان تصویر قبل است در تایم فریم پایین تر، در تصویر قبل اتریوم را در تایم روزانه درحال مشاهده بودیم و این تصویر اتریوم در تایم فریم 3 ساعته است، همان طور که میبینید ساختار کوچکتر نیز توانسته است ساختار بزرگ را بسازد و ریزموج ها با کنار هم قرار گرفتن سقف و کف بالاتری را ساخته اند که به راحتی می توان گفت که ساختار بازار یا مارکت استراکچر صعودی است.

نتیجه گیری:

یکی از اصلی ترین کارهایی که باید یک معامله گر بازار مالی انجام دهد این است که ابتدا ساختار بازار یا مارکت استراکچر را پیدا کند، این کار باعث می شود معامله گر بداند ساختار ابتدا به چه صورت است و ثانیا نسبت به جهت آن معامله باز کند.

صفحه قبل 1 صفحه بعد