x تبلیغات
بازار های مالی

پرایس اکشن ICT

 بازار مالی به یکی از بزرگ ترین راه ها برای رسیدن به استقلال مالی تبدیل شده است، اما در این راه روش های مختلفی برای درک حرکت قیمت وجود دارد که یکی از این روش ها پرایس اکشن ICT است، به طور کلی تحلیل تکنیکال روش های زیادی را به خود دیده است، از تحلیل تکنیکال به روش کلاسیک گرفته تا پیشرفته ترین آ ن ها همگی می خواهد مسیر قیمت در آینده را پیش بینی کنند؛ در ادامه این مقاله به بررسی پرایس اکشن ICT خواهیم پرداخت.

 
پرایس اکشن به چه معناست؟
 
به طور کلی پرایس اکشن به معنای فعالیت قیمت است، این روش تحلیلی با نمودار سر و کار دارد و به اخبار و فاندامنتال اهمیت خاصی نمی دهد، پرایس اکشن به دلیل استفاده و تحلیل بدون هیچ ابزاری محبوبیت بالایی دارد، این بدان معناست که تنها با دیدن قیمت ما می توانید تحلیل های خود و پیش بینی خودتان از آینده قیمت را داشته باشید.
 
بنیان گذار سبک ICT
بنیان‌گذار و مدرس سبک معاملاتی پرایس اکشن ICT، مایکل هادلستون (Michael Huddleston) است. مایکل هادلستون بیش از 30 سال سابقه معاملاتی دارد و تاکنون توانسته بیش از 55 هزار دانشجو را آموزش دهد. مایکل هادلستون خود شاگرد لری ویلیامز بوده و سبک پرایس اکشن ICT را زمانی کشف می ‌کند که مشغول همکاری با بانک های بزرگ و ترید برای آن ها بوده است. او از این طریق متوجه نوع عملکرد الگوریتمی معاملات بانک‌ ها می ‌شود و به واسطه مهندسی معکوس، به روش معاملاتی آن‌ ها پی می ‌برد. پس از این اکتشاف هوشمندانه، مایکل هادلستون سبک پرایس اکشن ICT را اختراع می‌ کند.
 
مزایا و معایب پرایس اکشن ICT
انتخاب هر سبک استراتژی برای ترید کردن در بازارهای مالی، دارای مزایا و معایبی می باشد. در این بخش مزایا و معایبی را که استراتژی معاملاتی ict دربر دارد را برای شما معرفی خواهیم کرد.
 
مزایای پرایس اکشن ICT
کاوش در نوسان‌های قیمتی و تغییراتی که براساس نقدینگی به وجود می‌آید.
کاوش دقیق روش رفتار سشن‌ های معاملاتی سایکل‌ ها و کاوش مو به‌ مو سشن‌ ها.
طرح ریزی مرحله به مرحله از بازار دارایی مورد نظر، با استفاده از ابزارهای پرایس اکشن.
توجه کاملا حرفه‌ ای به تمام نقدینگی‌ ها ورودی و خروجی.
کاوش در رابطه با رفتارهای بازار و تاثیرات لیکوییدیتی.
نیازی به ابزار پیچیده تکنیکالی ندارد.
اجرای آن بسیار ساده و کاربرد بسیار بالا.
معایب پرایس اکشن ICT
در بررسی روابط مولتی تایم ساختارها دچار نقص می‌باشد.
قادر به بررسی جزئی ساختارها و قیمت نمی‌ باشد.
نمی‌ تواند درک صحیحی از شرایط و سایکل‌ های کلی در مارکت داشته باشد.
در هر صورت ممکن است بازارگردان‌ ها به گونه‌ای عمل کنند که بتوانند ما را فریب دهند.
نمی‌ تواند اوردر بلاک‌ها (دسته سفارشات) را به روش صحیحی تقسیم‌ بندی کند.
نمی‌ تواند روابط مولتی تایم و سطوح نواحی را بررسی کند.
ورود به دنیای پرایس اکشن سبک ICT
 
برای آشنایی با این روش بهتر است ابتدا با برخی از مفاهیم آشنا شویم:
 
ساختار مارکت
به نحوه شکل گیری و حرکت مارکت به صورت روندی ساختار مارکت می گویند، دیدگاه های مختلفی از این ساختار وجود دارد که آن ها را می خواهیم بررسی کنیم، دقت داشته باشید که در شرایط مختلف این ساختارها به وجود می آیند و همگی قابل استفاده نیستند، این ساختارها به صورت فراکتالی یا تو در تو نیز حرکت می کنند که برای تحلیل و ترید مولتی تایم فریم قابل استفاده است.
 
استفاده از ابزار فیبوناچی ریتریسمنت
بیشتر اصلاح های داخل روند بیش از 50 درصد حرکت ایمپالس اتفاق می افتد، همچنین می توانید برای ورود بهتر اصلاح هایی که در زیر فیبوناچی 68 درصد می افتد را معامله کنید، به ناحیه 68 تا 79 درصد، ناحیه Optimal Trade Entry یا به اختصار OTE می گویند.
 
Accumulation یا تجمیع
به در جا زدن قیمت برای جمع آوری سفارشات گفته می شود، بعد از این درجا زدن قیمت حرکت صعودی پیدا کرده و حتما باید قبل از این درجا زدن حرکت قیمت نزولی بوده باشد.
 
Re-Accumulation یا باز – تجمیع
به درجا زدن قیمت برای جمع آوری سفارشات گفته می شود، بعد از این درجا زدن و یا صبر کردن، قیمت حرکت صعودی پیدا می کند، حتما باید قبل از درجا زدن نیز حرکت قبلی قیمت نزولی بوده باشد.
 
Distribution یا تو زیع
به درجا زدن قیمت برای جمع آوری سفارشات گفته می شود، اما بعد از این درجا زدن و صبر کردن قیمت، نزول داشته و این در حالیست که حرکت قبلی قیمت صعودی بوده است.
 
Re-Distribution یا باز - تو زیع
به درجا زدن قیمت برای جمع آوری سفارشات گفته می شود، بعد از این درجا زدن قیمت حرکت نزولی پیدا می کند، حتما باید قبل از درجا زدن حرکت نزولی باشد.
 
بازار همیشه در حال انجام این حرکات است و مدام به هم دیگر تبدیل می شوند، این ساختارها شباهت بسیار زیادی به پرایس اکشن RTM دارند به طور کلی بازار در این 4 حالت است:
 
اکسپنشن یا حرکت Expansion
ریتریسمنت یا اصلاح Retracement
ریورسال یا بازگشت Reversal
کانسالیدیشن یا درجا زدن Consolidation
نکته حائز اهمیت این است که همواره شما به عنوان یک معامله گر با رعایت اصول مدیریت سرمایه و همچنین روانشناسی بازار به دنبال حرکت های Expansion باشید چرا که بعد از آن ها کانسالیدیشن را داریم و بعد از کانسالیدیشن یا درجا زدن حرکت قیمت را خواهیم داشت.
 
تعادل قیمتی یا Eq
 
به بازگشت قیمت بعد از حرکت ایمپالس یا اکسپنشن به 50 درصد آن حرکت را تعادلی می گوییم، این مقدار را می توان با ابزار فیبوناچی بدست آورد، این قیمت معمولا فرصت بازار برای ورود به آن است که قیمت منصفانه ای را برای ما قرار می دهد، معمولا قیمت مدت زیادی در این ناحیه نمی ماند، وقتی قیمت به این ناحیه رسید می توانیم بازار را در تایم فریم های پایین تر بررسی کنیم.
 
ارزان یا Discount
به بازگشت قیمت بعد از حرکت صعودی به زیر 50 درصد آن تخفیف می گوییم، یا به عبارت دیگر در یک رنج مشخص هر قیمتی زیر 50 درصد یا ناحیه تعادلی باشد را ارزان می گوییم، این عبارت نسبی است و در هر تایم فریم متفاوت است.
 
گران یا Premium
به بازگشت قیمت بعد از حرکت نزولی به بالای 50 درصد، گران می گوییم، یا به عبارتی در یک رنج مشخص هر قیمتی بالای 50 درصد یا ناحیه تعادی باشد را گران می گوییم، این نیز یک عبارت نسبی بوده و در هر تایم فریم متفاوت است.
 
خلا نقدینگی یا LV
نواحی ای که قیمت از آن جا در یک جهت خاص حرکت با مومنتوم بدون اصطلاح داشته، انتظار می رود در برگشت قیمت برای جمع آوری لیکوئیدیتی دوباره توسط قیمت دیده شود، این حرکت معمولا کندل های با شدو ها کم و بدنه بزرگ را دارد.
 
استخر نقدینگی
نواحی بالایی سقف ها یا پایینی کف ها که معمولا تریدرها استاپ های ورودی معاملات خودشان را در آنجا قرار می دهند را استخرهای نقدینگی می گویند، بانک ها با کشاندن قیمت به آنجا حجم سفارشات خود را پر می کنند یا سفارشات قبلی خود را می بندند.
 
اوردر بلاک
 
اوردر بلاک، رفتاری در بازار است که نشان از پر شدن سفارشات و روند حرکتی موسسات مالی و بانک‌ های بزرگ که بازیگران عمده بازار هستند را در خود جای‌ داده‌ است. حرکت این موسسات در بازار، عمدتا با نمایش الگوهای خاصی اتفاق می‌ افتد و منجر به روندها و حرکات بزرگ می‌ شود، بنابراین معامله‌ گران باید بدانند، این نهادها در بازار چطور به معامله می‌ پردازند. هنگامی که اوردر بلاک ایجاد می‌ شود و قیمت در یک محدوده باریک نوسان می‌ کند، سرمایه‌ گذاران در حال پر کردن سفارشات خود در این مناطق هستند و معاملات این بازیگران بازار، به صورت اوردر بلاک به نمایش در‌می‌ آید. پس از اتمام سفارشات و انجام این خرید و فروش‌ ها، بازار مانند فنر رها شده و حرکت سریعی به سمت بالا یا پایین انجام می‌ دهد. زمانی که قیمت سقف قبلی خود را پر قدرت رد می کند، یک کندل قبل از حرکت با مومنتوم بالا وجود دارد که رنگی خلاف روند پر قدرت دارد، در صورت نبود این کندل ضعیف ترین کندل همرنگ ضعیف را به عنوان اوردر بلاک می توان در نظر گرفت.
 
نحوه ترید:
 
وقتی قیمت به ناحیه تحلیل ما برسد، به یک تایم فریم پایین تر رفته و منتظر تشکیل اوردر بلاک جدید در جهت اوردر بلاک تایم بالاتر می مانیم و بعد از پوشش اوردربلاک تایم پایین با کندل رنگ مخالف، در مرکز بدنه، اوپن یا شدو نزدیک اوپن اوردر بلاک تایم پایین اوردر لیمیت ست می کنیم و استاپ را در زیر اوردر بلاک قرار می دهیم, زمانی که قیمت از وسط اوردر بلاک رد شد، احتمال شکست آن سطح زیاد می شود.
 
BMS چگونه بوجود می آید؟
 
در روند صعودی، قیمت سقف و کف های بالاتر از هم می زند و به نظر خریداران احترام می گذارد که به آن ناحیه تقاضا نیز می گوییم. طبیعتا ادامه روند صعودی به شرط شکسته شدن سطوح و کشف قله های جدید ادامه پیدا می کند. در روندهای نزولی قاعدتا کف ها و سقف های پایین تر از هم ایجاد می شود که در این مرحله قیمت به نظر فروشندگان احترام می گذارد که به آن محدوده عرضه می گوییم. ادامه روند نزولی منوط بر شکسته شدن کف قبلی است.
 
اما در بازارهای رنج (نوسانی) قیمت در حال نوسان است. برای پیدا کردن و یا تشخیص روند در مواقعی که بازار رنج است باید به کف ها و سقف ها دقت کنیم. با شکستن کف و یا سقف تریدینگ رنج، روند بازار مشخص می شود. این شکستن کف و سقف در جهت روند را شکست ساختاری بازار یا اصطلاحا بی. ام. اس می نامیم که با نماد BMS نشان می دهیم.
 
در اینجا سقف و کف های بالاتر را مشاهده می کنیم. اگر کف یا سقف شکسته شود روند ما در تایم تحلیلی که انتخاب کرده ایم، به ترتیب نزولی و یا صعودی خواهد بود و تا نقض مسئله و کشف شواهد جدید ادامه خواهد داشت. با توجه به تصویر بالا اگر سقف بالاتری زده شود، روند ادامه پیدا خواهد کرد (کف بالاتر نیز تشکیل شود) اما اگر آخرین کف شکسته شد، نشان دهنده پایان روند می باشد.
 
اگر بخواهیم تحلیلی تر به چارت نگاه کنیم قبلا گفته بودیم که روند صعودی به خریداران احترام می گذارد و در جهت تقاضا حرکت می کند. وقتی کف بالاتر شکسته می شود، یعنی خریداران متوقف شده اند و قدرتشان کاهش پیدا کرده است و روند در تایم موردنظر که قبلا انتخاب کرده اید، متوقف شده است.
 
بزرگان بازار چه می کنند؟
 
مارکت میکر همیشه از سطوحی که در آن ها ورود داشته محافظت می کند تا وارد ضرر زیادی نشود، همواره نیز سطوح تایم های بالاتر از محافظت بیشتری برخوردارند و می توانند سطوح تایم های پایین تر را تحت تاثیر قرار دهند، به طور مثال مارکت میکر برای بالا نگه داشتن قیمت و پر کردن حجم فروش خود، مقداری پوزیشن خرید باز می کند، این اتفاق ممکن است به شکل اوردر بلاک دیده شود، بعدا که قیمت به آن ناحیه می رسد، اوردرهای خرید خود را می بندد و دوباره شروع به ریزش می کند؛ این اتفاق همواره در حال رخ دادن است.
 
همچنین می تواند بهترین دروه پرایس اکشن ایران را مشاهده کنید، با این دوره می توانید به راحتی ترید کنید.
 
واگرایی در پرایس اکشن ICT
 
واگرایی زمانی است که قیمت یک دارایی در جهت مخالف یک شاخص فنی مانند یک نوسان‌ ساز حرکت کرده یا برخلاف سایر داده ها حرکت می کند. واگرایی هشدار می دهد که روند فعلی قیمت ممکن است ضعیف شود و در برخی موارد ممکن است منجر به تغییر جهت قیمت شود؛ وجود حباب یا واگرایی را می توان با استفاده از RSI و MACD پیدا کرد؛ اما یکی از روش های تشخیص استاپ هانت کردن مارکت میکرها بررسی چارت روی ابزارهایی است که با همدیگر همبستگی دارند.
 
خط روند و حیله آن توسط مارکت میکر
می دانیم که قیمت همواره در حال حرکت به سوی نقدینگی است، در دیدگاه کلاسیک خط روند عاملی مهم محسوب می شود، اما این خطوط همچنان می توانند نادیده گرفته شوند، چرا که معامله گری که بر اساس خط روند ترید می کند، حد ضرر خودش را در زیر آن قرار می دهد، مارکت میکر نیز قیمت را ابتدا به زیر خط روند برده تا نقدینگی را جمع کند، سپس به حرکت اصلیش ادامه می دهد.
 
ساختار نقدینگی و رسیدن قیمت به آن ها
بازار در حالت کلی یا داخل یک رنج مشخصی است یا گذشته ای ندارد که تحلیل را با مشکل مواجه می کند، در درون رنج هم خود شامل یک موج ایمپالس می شود که سقف و کف آن محسوب می شود، این تعریف ممکن است در هر تایم فریم رنج خاص و ظاهری متفاوت داشته باشد، اگر گذشته نزدیکی در چارت نداشته باشیم، با تغییر زوم یا تایم فریم چارت گذشته مناسبی برای بررسی چارت مهیا می کنیم.
 
بهترین اوردر بلاک
 
انتخاب اوردر بلاک سری نکاتی دارد که در ادامه آن را معرفی خواهیم کرد:
اوردربلاکی که نزدیک یک حمایت و مقاومت باشد، برای ما مهم است، وقتی با کندل های بعدی اوردر بلاک رد می شود، آن تائید می شود، ترجیحا این عبور باید با مومنتوم خوبی صورت بگیرد؛ وقتی قیمت نیز بر می گردد به اوردر بلاک، می توانیم ریسک ورود را بپذیریم همچنین استاپ یا حد ضرر ما نیز بهتر است بالای اوردر بلاک باشد، برای تارگت نیز باید دنبال محدوده های حمایت و مقاومت بعدی باشیم، در بالای آن ها نقدینگی وجود دارد، لذا قیمت می تواند تا آنجا پیش برود.
 
حقه بازارگردان استفاده از الگوها
مارکت میکر می داند الگوهای کلاسیکی وجود دارد که معامله گران با دیدن آن ها وارد معامله می شوند، به همین دلیل شکست دادن این الگوها برای او کاری راحت است، برای مثال سقف و کف دو قلو یکی از این مثال است، شما باید بدانید بدون تائیدیه اصلا نباید این الگوها را ترید کنید، یکی از موارد شایع از الگوها نیز الگو سروشانه است که قیمت ابتدا شما را در سود خواهد برد ولی این سود تا پایان همراه شما نبوده و در صورتی که شما ریسک فری نکرده باشید با ضرر از معامله خارج می شوید.
 
معاملات روزانه
 
در این سبک از ترید به دنبال معامله کردن داخل یک کندل روزانه هستیم، این سبک از تحلیل به دقت خیلی بیشتری نیاز دارد چرا که شما می خواهید روند یک روز را پیش بینی کنید، هدف اصلی گرفتن سود از معاملات روزانه، گرفتن 50 تا 60 درصد از روند فعلی است، ایده آل ترین حالت در ترید روزانه انجام معامله در جهت تایم فریم بالاتر یعنی تایم فریم هفتگی است چرا که زمانی شما احتمال برد بیشتری دارد که هم جهت با بازار معامله می کنید، برای معامله کردن در این تایم فریم حتما نباید با یک پوزیشن همراه کنید، می توانید چندین پوزیشن در جهت تحلیل خود داشته باشید، در صورتی که در بازارهای مالی بین المللی همچون بازار ارزهای دیجیتال (cryptocurrency) تحلیل و ترید می کنید، این نکته را بخاطر داشته باشید زمان باز شدن بانک های بین المللی می تواند حجم پول در آن بازار را بالا برده به همین جهت این زمان ها بازار می تواند شتاب خوبی داشته باشد.
 
نکات خیلی مهم و جمع بندی پرایس اکشن ICT
بعد از BMS همیشه یک تثبیت قیمتی (Consolidation) رخ می دهد
 در راستای مسیر BMS ترید کنید.
بعد از BMS منتظر یک ریتریسمنت یا بازگشت از سطح 50 درصد یا سایر سطوح فیبوناچی باشید
بر روی اوردر بلاک های مطمئن ریسک کنید.
نباید همه مارکت را معامله کنید
به روانشناسی روان خود مسلط شوید
برای ورود خود تایم فرم کم کنید تا استاپ شما کوچک شود
همجهت با بازار معامله باز کنید، بازار دوست شماست
حواستان به نقدینگی ها باشد، مارکت میکر آن جا را هدف قرار می گیرد.
به مدیریت سرمایه خود پایبند باشید.
نتیجه گیری:
 
در این مقاله درخصوص پرایس اکشن ICT سخن گفتیم. به طور کلی اصلی‌ ترین ویژگی ICT این است که روشی بسیار ساده و کاربردی می‌ باشد. اما در حین سادگی و کاربردی بودن، هنوز بسیاری از معامله گران شناخت کاربردی و کاملی از آن ندارند و شاید دلیل آن را می‌ توان، جدید بودن این سبک استراتژی دانست. درخصوص لازمه یادگیری این استراتژی، اگر بتوانید این استراتژی را به صورت کاملا کاربردی عملیاتی کنید؛ قادر خواهید بود مانند بازار گردان‌های بازار، که سود و ضررهای مارکت را مشخص می‌کنند عمل کنید فراموش نکنید که روانشناسی شما نیز بسیار مهم است.

ربات تریدر یا ربات معامله‌گر (Trader Bot) چیست؟

 ربات ها برنامه های کامپیوتری خودکاری هستند که برای اجرای وظایف خاص با کمترین دخالت انسان طراحی شده اند. در دنیای ترید ارزهای دیجیتال، ربات تریدر یا ربات معامله گر، کار تجارت یک یا چند ارز دیجیتال را در یک یا چند پلتفرم به‌طور خودکار از طرف مالک یا کاربر انجام می‌دهد. این ربات ها برای خودکارسازی استراتژی های معاملاتی و برای اهداف تقویت سود معاملاتی استفاده می شوند. ربات‌های معاملاتی رمزارز، سیستم‌های معاملاتی خودکاری هستند که با ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری، تجارت رمزارزها را آسان‌تر می‌کنند. یک مزیت استفاده از ربات تریدر این است که آنها کارایی بهتری ارائه می دهند و خطاهای کمتری دارند. آنها همچنین از احساساتی فرار می کنند که انسان ها به ندرت می توانند از آنها فرار کنند که البته این موضوع مفید است زیرا بازارهای کریپتو به دلیل تغییرات چشمگیر قیمت بدنام هستند.

 
ارزهای دیجیتال دارایی های بسیار فرار هستند. برخلاف بازارهای سنتی، معامله در کریپتو به صورت شبانه روزی انجام می شود و معامله گران کریپتو ممکن است واکنش به موقع نسبت به تغییرات قیمت را دشوار بدانند. اینجاست که ربات تریدر می تواند مفید باشد. معامله گران می توانند از مجموعه قوانین از پیش تعریف شده در یک ربات استفاده کنند تا معامله را به کارآمدترین شکل ممکن انجام دهند.
 
اما ربات تریدر یا ربات معامله گر چیست؟ این ربات های معاملاتی چگونه کار می کنند و چه کسی معیارهای معاملات را تعیین می کند؟ بیایید نگاهی به ربات های معاملاتی ارزهای دیجیتال، انواع مختلف ربات های موجود و نحوه کار آنها بیندازیم.
 
ربات های معاملاتی ارزهای دیجیتال چیست و چگونه عمل می کنند؟
ربات تریدر یا ربات معامله گر چیست؟
 
یک ربات تریدر یا ربات معامله گر ارزهای دیجیتال، سیستم های معاملاتی خودکاری است که از طرف سرمایه گذار کار می کند. این نوع ربات ها به شما این امکان را می دهند که در صورت وجود شرایط خاص برای آن معامله، معاملات را به صورت خودکار انجام دهید. این ربات ها اطلاعاتی مانند قیمت های فعلی و سطوح نوسان را در نظر می گیرند. به طور خلاصه، آنها فرآیند سرمایه گذاری را ساده می کنند و تجارت کریپتوکارنسی را آسان تر می کنند.
 
ربات ها کارایی نسبتاً بهتری نسبت به انسان ها ارائه می دهند و خطاهای کمتری را مرتکب می شوند. بر اساس برآوردها، ربات های معاملاتی الگوریتمی 70 تا 80 درصد از کل حجم معاملات ارزهای دیجیتال را تشکیل می دهند.
 
بیشتر ربات‌های معاملاتی کریپتو خدمات زیر را ارائه می‌دهند:
 
تجزیه و تحلیل داده ها: ربات ها داده های خام بازار را از منابع مختلف اسکن کرده، آن ها را تفسیر می کنند و به نتیجه گیری در مورد خرید یا فروش نتیجه می رسند. بسیاری از ربات‌ها به کاربران اجازه می‌دهند انواع داده‌ها را سفارشی کنند تا نتایج دقیق‌تری ارائه کنند.
 
پیش‌بینی ریسک: این یکی از ویژگی‌های مهم یک ربات تریدر یا ربات معامله گر است. ربات ها از داده های بازار برای تخمین ریسک بالقوه یک دارایی استفاده می کنند. این اطلاعات به ربات کمک می کند تا تصمیم بگیرد که چقدر سرمایه گذاری یا معامله کند.
 
خرید/فروش دارایی‌های کریپتو: ربات‌های معاملاتی رمزنگاری از کلیدهای API (رابط برنامه کاربردی) برای خرید یا فروش استراتژیک رمزارزها استفاده می‌کنند. کلید API به عنوان رمز عبوری عمل می کند که ربات تریدر شما برای کار با حساب شما و سفارشات ارزهای دیجیتال به آن نیاز دارد. این کار زمانی مفید است که بخواهید از خرید انبوه توکن اجتناب کنید.
 
بهترین ربات های معاملاتی رمزنگاری چیست؟
بهترین ربات های معامله گر
 
ربات‌ معامله‌گر ارزهای دیجیتال مبتنی بر هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و سایر فناوری‌های هوشمند است. به این معنی که می‌تواند اطلاعات بازار ارزهای دیجیتال کلان داده را در زمان واقعی با استفاده از API جمع‌آوری کند. سپس آنها این اطلاعات را با استفاده از استراتژی های معاملاتی از پیش تعریف شده تجزیه و تحلیل می کنند تا معیارها یا نتیجه گیری های مفید و قابل اجرا به نام سیگنال های تجاری را بدست آورند.
 
این تحلیل با هدف پیش‌بینی قیمت‌های آتی ارزهای دیجیتال، مثلاً برای بیت‌کوین و سایر کوین‌ها انجام می‌شود و درستی یا دقیق بودن پیش‌بینی آن چیزی است که اهمیت دارد. هرچه قیمت به پیش‌بینی نزدیک‌تر باشد، ربات تریدر و تجارت آن بهتر است، زیرا سود را افزایش می‌دهد.
 
هنگامی که قیمت آتی پیش‌بینی شد، آنها سفارشات خرید و فروش معاملاتی را در بازارهای واقعی کریپتو قرار می‌دهند و از آنجایی که اکثر بازارها محدودیت و سایر انواع سفارش ها را به صورت خودکار تکمیل می کنند، این سفارشات خرید و فروش تکمیل می شوند. از این رو سود یا زیان می کنند.
 
بهترین ربات‌های تجارت کریپتو اطلاعات را از چندین منبع اجتماعی، سایت‌های خبری، سازندگان بازار کریپتو و بسیاری از منابع دیگر استخراج می‌کنند. به همین دلیل است که آنها از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی استفاده می‌کنند تا بفهمند چه اخباری تأثیر اجتماعی دارند و احتمالاً بر قیمت‌های بازار تأثیر زیادی خواهند گذاشت. ربات ها را می توان به طور جداگانه به عنوان یک نرم افزار واحد خریداری کرد یا در صرافی های رمزنگاری ادغام کرد.
 
با این حال، علیرغم هزینه‌های میلیون‌ها دلار، هیچ ربات معاملاتی ارز دیجیتال کاملی وجود ندارد. آنها هنوز هم ضرر می کنند، اگرچه قصد سازندگان این ربات ها، محدود کردن ضرر است. بعلاوه، بهترین ربات های معاملاتی رمزنگاری در کنار مداخله انسان استفاده می شود.
 
انواع ربات ها
بهترین ربات های ترید ارز دیجیتال
 
ربات های معاملاتی کریپتو بسیار قابل تنظیم هستند و می توانید الگوریتم را بر اساس برنامه های سرمایه گذاری بلند مدت یا کوتاه مدت خود تنظیم کنید. در اینجا برخی از انواع محبوب ربات‌ تریدر موجود امروزی وجود دارد.
 
ربات آربیتراژ:
یکی از محبوب‌ترین انواع، ربات‌های معاملاتی رمزارز آربیتراژ است که قیمت‌ها را در صرافی‌های مختلف مقایسه می‌کند. سپس معاملات را انجام می دهد تا از اختلاف قیمت بهره مند شود و سود ببرد. با توجه به نوسانات زیاد در بازار ارزهای دیجیتال، ربات‌های آربیتراژ به تنظیم خودکار سفارش‌های خرید و فروش در زمانی که فرصتی برای کسب سود وجود دارد کمک می‌کنند. با این حال، بازگشت از ربات های آربیتراژ می تواند حاشیه ای باشد.
 
ربات های معاملات روند:
همانطور که از نام آن پیداست، معاملات روند، حرکت یک دارایی خاص را قبل از اجرای سفارش خرید یا فروش روی آن در نظر می گیرد. اگر روند نشان دهنده افزایش قیمت باشد، ربات یک موقعیت خرید را آغاز می کند. به طور مشابه، هنگامی که قیمت کاهش می یابد، باعث ایجاد یک موقعیت کوتاه می شود.
 
ربات‌های وام‌دهنده سکه:
ربات های ترید ارز دیجیتال
 
این ربات‌ها به شما امکان می‌دهند سکه‌هایی را به عنوان وام به معامله‌گران قرض دهید که با بهره بازگردانده می‌شود. ربات‌های وام دهنده سکه به شما کمک می‌کنند فرآیند را خودکار کنید. زمان کمتری را صرف جستجوی نرخ بهره مناسب می‌کنید و به شما کمک می‌کند تا نرخ‌های بهتری دریافت کنید.
 
با این حال، توجه به این نکته مهم است که انواع ربات‌ تریدر تنها ابزارهایی برای خودکارسازی معاملات هستند اما ممکن است آنها برای همه در نظر گرفته نشده باشند. مهم است که قبل از انتخاب ربات ها خوب تحقیق کنید چراکه حتی ممکن است با ضرر مواجه شوید.
 
ربات ها نیز مملو از خطرات هستند. خطاهای برنامه نویسی نیز می تواند کارایی این ربات ها را مختل کند. به خاطر داشته باشید که ربات ها بر اساس شرایط و اقدامات تعیین شده توسط شما کار می کنند. بنابراین، شما باید درک خوبی از ارز دیجیتال و یک استراتژی سرمایه گذاری مناسب داشته باشید تا یک ربات معامله گر ارز دیجیتال به نفع شما عمل کند.
 
جمع بندی
به طور خلاصه، یک ربات به شما امکان می دهد یک استراتژی تجاری سفارشی یا شخص ثالث را خودکار کنید. آن‌ها از فناوری‌های خودکار و هوشمند مانند هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و غیره استفاده می‌کنند. انواع مختلفی از این ربات‌ها بر اساس استراتژی‌های معاملاتی گروه‌بندی می‌شوند، ربات‌های آربیتراژ، ربات‌های وام‌دهی سکه، ربات‌های معامله حاشیه یا اهرمی و ربات‌های سازنده بازار.
 
اگرچه تنها 38 درصد از کاربران کریپتو با ربات ها معامله می کنند، این درصد با در نظر گرفتن مقدار پول جابجا شده به 86 درصد افزایش می یابد. بیشتر پول پرداخت شده توسط معامله گران نهادی است و بنابراین توسط ربات ها انجام می شود. ربات های معاملاتی در معاملات سهام، فارکس و دیگر دارایی های دیجیتال آزمون و خطا می شوند. از این رو، استفاده از ربات معاملاتی می تواند به شما کمک کند تا به طور موثر و موفقیت آمیز رقابت کنید.
 
بهترین ربات‌های تجاری سودآور هستند و به کاربران امکان سفارشی‌سازی هر چه بیشتر را می‌دهند. این موضوع کمک می کند تا رباتی را انتخاب کنید که مناسب سطح ترید شما باشد. آنها از چندین استراتژی پشتیبانی می کنند و تجارت را برای خرید یا استفاده از سیگنال های شخص ثالث رایگان ادغام می کنند و قطعاً آزمون و خطا شده اند.
 
کارآمدترین ربات ها، استراتژی ها و نظارت های معاملاتی خودکار و دستی را ترکیب می کنند. ربات ها بیشتر در بازارسازی و در ترتیبات معاملاتی سازمانی استفاده می شوند.
برای آموزش نیز می توانید دوره آموزش ارز دیجیتال را مشاهده فرمایید.

اوراق اجاره چیست؟

 به طور کلی، اوراق بهادار در بازار سرمایه را می توان به 3 دسته اوراق مبتنی بر بدهی، اوراق صاحبان سهام و ابزار مشتقه تقسیم کرد. یکی از انواع اوراق مبتنی بر بدهی، اوراق اجاره است که برای خریداران این اوراق، سود از پیش تعیین شده و ثابت در نظر می گیرد و به دلیل داشتن ضمانت، ریسک پایینی دارد. تجربه ها نشان داده است که بازدهی این اوراق در مقایسه با سهام شرکت های بنیادی، کمتر بوده و کمی بیشتر از سپرده های بانکی برای شما سودآوری به همراه خواهد داشت و در دوره های تورمی که ارزش ریال کاهش می یابد، نمی تواند گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری باشد. بنابراین، در ادامه مقاله، نکات زیر را به شما معرفی خواهیم کرد:

 
معرفی کامل اوراق اجاره
انواع اوراق اجاره
ارکان اوراق
به چه منظور از این اوراق استفاده می شود؟
ریسک مالی و غیر مالی
اوراق اجاره به چه معناست؟
اوراق اجاره چیست
 
در این اوراق، رابطه ای مشابه رابطه بین مستاجر و موجر یک ملک ایجاد می شود. این ارتباط باعث دریافت سرمایه مورد نیاز مستاجر از موجر و پرداخت اجاره در زمان های مشخص شده از طرف مستاجر می شود. پرداخت های مستأجر را می توان مشابه پرداخت اجاره بها دانست و در حقیقت این مبالغ، سود پرداختی به سرمایه گذاران است.
 
به عنوان مثال، فرض کنید که یک شرکت برای راه اندازی خط تولید جدید خود، به سالنی بزرگ و تجهیزات گران قیمت نیاز دارد. در صورتیکه منابع مالی مورد نیاز برای تامین این تجهیزات و محیط مورد نظر را نداشته باشد، چه کاری باید انجام دهد؟ اولین پاسخ استفاده از وام است؛ اما اگر نرخ سود وام ها و نحوه بازپرداخت آن ها با توجه به شرایط شرکت مناسب نبود، چه اتفاقی می افتد؟ تسهیلات بانکی می توانند شرکت را متحمل هزینه های زیادی کنند. علاوه بر آن، شاید شرکت مورد نظر در استراتژی خود سودآوری چندانی در ماه های اول نداشته باشد و طبق این مورد، متحمل بدهی های سنگین خواهد شد.
 
شرکت برای استفاده از تجهیزات نیاز به خرید مستقیم آن ها ندارد و می تواند آن ها را اجاره کند. مشابه مستاجرها که در صورتیکه توانایی خرید خانه ای را نداشته باشند، آن را اجاره می کنند. حال این سوال پیش می آید که چه کسی تجهیزات خود را اجاره می دهد؟ در واقع باید بگوییم تقریبا هیچ کس این کار را انجام نمی دهد.
 
در این شرایط با استفاده از اوراق اجاره مشکل حل می شود. نحوه کار نیز به این شکل است که یک نهاد مالی به عنوان واسطه و با نام "نهاد واسط" اقدام به انتشار اوراق اجاره می کند. این اوراق توسط بانک ها یا توسط بازار سرمایه عرضه می شوند و با خریداری اوراق توسط افراد حقیقی و حقوقی، مبلغ مورد نیاز تجهیزات تامین می شود.
 
نهاد واسطه با استفاده از منابع مالی جمع آوری شده، اقدام به خرید تجهیزات می کند و پس از آن، تجهیزات مورد نیاز به شرکت درخواست کننده (بانی) تحویل داده می شود. شرکت مذکور در ازای تجهیزات در زمان های مشخص، سود یا اجاره پرداخت می کند. در قوانین اوراق اجاره، شرکتی که از این اوراق استفاده می کند، موظف است در پایان دوره، بهای تمامی تجهیزاتی که استفاده کرده را بپردازد تا اصل پول سرمایه گذاران به آن ها برگشت داده شود.
 
مدت زمان اوراق اجاره
مدت زمان اوراق اجاره
 
مدت زمان اجاره باید پیش از انتشار اوراق مشخص شود؛ سود پرداختی یا اجاره نیز به صورت سالانه، فصلی و یا ماهانه پرداخت خواهد شد. نکته قابل توجه این است که هر زمان سرمایه گذار بخواهد، می تواند اوراق خود را در بورس به فروش برساند. این اوراق همانند سهام شرکت های فعال در بورس، خرید و فروش می شوند. این اوراق در بخش اوراق با درآمد ثابت بورس قرار دارند و سود پرداخت شده بابت اوراق مذکور معمولا مساوی یا کمی بیشتر از سود اوراق مشارکت است. سرمایه گذاران از پرداخت مالیات مربوط به سود اوراق مذکور نیز معاف هستند و این مورد دارای ضمانت است.
 
اوراق اجاره در چه بخش هایی کاربرد دارد؟
استفاده از این اوراق بیشتر در بخش صنعت و برای تامین مواردی همچون هواپیما، کشتی، تجهیزات حمل و نقل مانند واگن قطار و خودرو های سنگین و... مورد استفاده قرار می گیرند.
 
اوراق اجاره موجود در بازار سرمایه را چگونه می توانیم مشاهده کنیم؟
برای مشاهده انواع اوراق مبتنی بر بدهی، باید به سایت شرکت مدیریت فناوری بورس تهران به نشانی tsetmc.com مراجعه کنید.
 
آدرس اوراق اجاره
 
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، برای دسترسی به این اوراق بایستی گزینه بورس اوراق بهادار تهران را انتخاب کنید و از بین زبانه های جدید، گزینه «ابزارهای مشتقه و اوراق بدهی» را انتخاب کنید.
 
انواع اوراق اجاره در بازار بورس ایران
در بازار سرمایه ایران، انواع مختلفی از این اوراق وجود دارد و به طور کلی اوراق مذکور را می توان به 2 شکل تقسیم بندی کرد:
 
انواع اوراق اجاره به لحاظ بازپرداخت سرمایه اصلی افراد
انواع اوراق اجاره به لحاظ اهداف انتشار اوراق
انواع اوراق اجاره به لحاظ بازپرداخت سرمایه اصلی افراد
به لحاظ بازپرداخت سرمایه اصلی افراد، اوراق اجاره موجود در بازار سرمایه ایران را می توان به 2 دسته تقسیم بندی کرد:
 
اوراق اجاره عادی
 
شرکت بانی یا درخواست کننده انتشار اوراق، پس از پایان سررسید اوراق، هیچ تعهدی بابت خرید تجهیزات یا دارایی مورد اجاره ندارد. با توجه به این مسئله، امکان دارد دارایی مورد نظر با قیمت بالاتر یا پایین تر از قیمت اولیه فروخته شود. ریسک این نوع اوراق بیشتر است و سوددهی و پاداش این اوراق نیز با توجه به بالاتر رفتن قیمت دارایی، بیشتر خواهد بود. 
 
اوراق اجاره به شرط تملیک
 
با توجه به مثال ابتدای مقاله، در این نوع از اوراق، شرکت بانی تعهد می دهد که در سررسید دوره اجاره، دارایی مورد اجاره را خریداری کند تا اصل مبلغ سرمایه گذاران به طور کامل پرداخت شود. به همین دلیل این مورد، اجاره به شرط تملیک نامیده شده است. 
 
نکته: در ایران تاکنون از نوع عادی این اوراق استفاده خاصی نشده است و استفاده از نوع به شرط تملیک این اوراق بیشتر است و این اوراق وقتیکه منتشر می شوند، خیلی سریع به فروش می رسند.
 
انواع اوراق اجاره به لحاظ اهداف انتشار اوراق
انواع اوراق اجاره
 
هرکدام از این اوراق نیز اهداف مشخصی دارند و به لحاظ اهداف انتشار، اوراق اجاره موجود در بازار سرمایه را می توان به 4 دسته تقسیم کرد:
 
اوراق اجاره تامین دارایی
 
هدف اصلی منتشر کردن این اوراق، جذب سرمایه برای تامین تجهیزات یا یک دارایی مورد نیاز است. به عنوان مثال، یک شرکت هواپیمایی برای خرید تجهیزات و هواپیماهای مورد نیاز خود، از این نوع اوراق استفاده می کند.
 
اوراق اجاره تامین نقدینگی
 
این اوراق برای زمان هایی استفاده می شود که شرکت خط تولید یا تجهیزات مورد نیاز خود را در اختیار دارد و در حال حاضر برای پیشبرد اهداف خود، نیازمند منابع جدید است؛ به همین دلیل، شرکت برخی از دارایی های خود را با استفاده از نهاد واسطه، می فروشد (در حقیقت تغییر مالکیت می دهد) و دوباره با استفاده از اوراق مذکور آن ها را اجاره می کند و مبلغ جمع آوری شده نیز برای استفاده شرکت، از نهاد مالی واسطه دریافت می شود. این نوع اوراق غالبا به صورت اجاره به شرط تملیک هستند و پس از پایان مدت زمان مورد نظر، شرکت موظف است دارایی های فروخته شده را دوباره خریداری کند تا در این صورت مبلغ اصلی سرمایه گذاران برگشت داده شود.
 
اوراق اجاره رهنی
 
گاهی اوقات، شرکت ها به جای انتشار اوراق و تامین سرمایه از محل اشخاص حقیقی یا حقوقی، همان مبلغ را از بانک و با شرایط اجاره به شرط تملیک دریافت می کنند. در این حالت، شرکت سود یا اجاره را در بازه های زمانی به بانک می پردازد و پس از اتمام، دارایی را از بانک خریداری می کند. در طی مدت زمانی که شرکت بابت دارایی مربوطه اجاره پرداخت می کند، بانک صاحب آن دارایی شناخته شده و اصطلاحا، دارایی در رهن بانک است. تحت هر شرایطی مانند نیاز مالی بانک یا نیاز به تامین سرمایه برای سرمایه گذاری، اگر بانک دارایی در رهن خود را به صورت اوراق اجاره منتشر کند، اوراق اجاره رهنی نامیده می شود؛ در این صورت خریداران، اجاره یا سود را از شرکت بانی اولیه دریافت می کنند. 
 
اوراق اجاره جهت تشکیل شرکت لیزینگ
 
این نوع اوراق برای تامین سرمایه و تشکیل شرکت برای فعالیت تجاری است. با سرمایه جذب شده، دارایی های خاصی که اکثر شرکت ها به دنبال تامین آن ها هستند را خریداری می کنند. این شرکت ها با دارا بودن اعتبار و سرمایه، مشغول به انتشار اوراق اجاره برای شرکت های بانی می شوند و دارایی های مورد نیاز هر شرکت را به آن ها اجاره می دهند. به عنوان مثال، یک شرکت با جذب سرمایه از این روش، 10 هواپیما خریداری می کند و در زمان های مختلف، اجاره می دهد. در تصویر زیر یکی از انواع این اوراق با نام" اجاد41" را می بینید:
 
یکی از انواع اوراق اجاره در بازار سرمایه
 
عدد 991224 مشخص کننده تاریخ پایان دوره اوراق می باشد که در اینجا، 24 اسفند 1399 مدنظر است.
 
نکته: توجه داشته باشید که مبلغ اسمی هر برگه از این اوراق 1 میلیون ریال می باشد.
 
معرفی ارکان اوراق اجاره و وظایف آن ها
در فرآیند انتشار این اوراق، افراد و سازمان هایی دخیل هستند که هرکدام وظایف و بار حقوقی متفاوتی دارند. برای آشنایی با ارکان اوراق مذکور بهتر است، با توضیح دقیق انجام یک فرآیند اوراق اجاره شروع کنیم:
 
در ابتدا پس از مشاوره شرکت با نهاد واسطه، به اخذ مجوزهای مورد نیاز و جمع آوری مدارک می پردازد. پس از طی کردن مراحل اداری توسط نهاد واسطه و دریافت تاییدیه، انتشار اوراق صورت می گیرد و سرمایه گذران اقدام به خرید می کنند. عامل فروش اقدام به فروش و عرضه اولیه این اوراق می کند. 
 
احتمال دارد در طی شرایطی، تمام اوراق به فروش نرسد و در این زمان، شرکت متعهد پذیره نویسی، اقدام به خرید اوراق باقی مانده می کند. پس از جمع آوری سرمایه، نهاد واسطه دارایی مورد نظر را خریداری می کند. با اجاره دادن دارایی مورد نظر با بازپرداخت و مدت مشخص، دارایی مورد نظر در اختیار شرکت بانی (درخواست کننده انتشار اوراق) قرار می گیرد. 
 
چندین ضامن برای تعهد پرداخت سود و بازپرداخت سرمایه اولیه باید ارائه شوند. در صورتیکه شرکت مورد نظر بسیار معتبر باشد، نیازی به ضامن نیست. با توجه به قوانین، تنها بانک ها، موسسات مالی و اعتباری و شرکت های بیمه می توانند ضامن شوند. 
 
در بازه های زمانی مشخص تا اتمام دوره، اجاره بها (سود) از شرکت بانی توسط نهاد واسطه دریافت و به سرمایه گذاران پرداخت می شود. عامل پرداخت، تمامی پرداخت ها به سرمایه گذاران را انجام می دهد و در واقع رابطه ای میان شرکت بانی و سرمایه گذار است. پس از اتمام زمان مشخص شده، دارایی مورد نظر به فروش می رسد (اگر شرکت بانی تضمین داده باشد، موظف به خرید دارایی است). در این صورت مبلغ اصلی یا سرمایه اولیه سرمایه گذاران به صورت کامل پرداخت می شود. در این فرآیند ارکان زیر دخیل بوده اند:
 
ضامن
نهاد واسطه
بانی (شرکت درخواست کننده انتشار اوراق)
متعهد پذیره نویسی
عامل فروش
بانک ها
کارگزاری های بورس
موسسات مالی و اعتباری (تحت نظارت بانک مرکزی)
عامل پرداخت
سرمایه گذاران
و...
ریسک و بازده اوراق اجاره
ریسک اوراق اجاره
 
این اوراق دارای سود تضمین شده و ثابت هستند و حاشیه سود حاصل از این اوراق در مقایسه با سودآوری سهام معمولی در بورس، بسیار پایین است و بازدهی این اوراق معمولا در محدوده سود سپرده های بانکی و یا اندکی بیشتر است. به طور کلی، ریسک های مربوط به سرمایه گذاری در این اوراق را می توان به 2 دسته تقسیم کرد:
 
ریسک مالی
در صورتیکه بخواهیم از ابتدا ریسک اوراق را بررسی کنیم، اولین مورد ریسک جمع آوری وجوه نقد به اندازه کافی خواهد بود. سرمایه گذاران در ضرر و زیان این ریسک شریک نیستند و هیچ مشکلی برای آن ها رخ نخواهد داد. ریسک جمع آوری وجوه نقد بر عهده نهاد واسطه و بانی اوراق است. این ریسک به دلیل آن است که امکان دارد تمامی اوراق توسط سرمایه گذاران خریداری نشود و میزان مبلغ مورد نظر جمع آوری نگردد. در این صورت برای مقابله با این مورد، باید از متعهد پذیره نویسی استفاده کرد. 
 
متعهد پذیره نویسی ضمانت می کند که در صورت باقی ماندن هر تعداد سهم در زمان عرضه، تمامی سهام باقی مانده را خریداری کند. ریسک نقدینگی و ریسک نکول نیز از جمله ریسک های مالی هستند.
 
از دیگر موارد ریسک مالی می توان به بالا و پایین شدن قیمت اوراق اشاره کرد. در صورتیکه با یک خبر یا یک موج قیمتی در بازار، سهامداران اقدام به فروش زیاد اوراق خود کنند؛ ارزش بازاری این اوراق کاهش می یابد. به این نوع ریسک اصطلاحا ریسک نقدینگی می گویند.
 
ریسک غیر مالی
در این اوراق، به غیر از ریسک مالی، ریسک غیر مالی نیز وجود دارد. البته تمامی دارایی ها قابلیت تبدیل به وجه نقد یا دارایی نقد را دارند؛ ولی ما در این مورد به شکل ریسک غیرمالی در نظر می گیریم. ریسک غیرمالی بسیار مهمی که مورد توجه شرکت بانی و نهاد واسطه است، استهلاک یا از بین رفتن دارایی مورد نظر است. در این صورت میزان استفاده، سود آوری و قیمت دارایی دچار افت شدید می شود و ضررهای سنگین را به شرکت مذکور متحمل خواهد کرد.
 
نکات مهم در مورد اوراق اجاره
نکات مهم در مورد اوراق اجاره
 
در ادامه به برخی از نکات مهم در خصوص این اوراق اشاره می کنیم:
 
این اوراق سود ثابت و مساوی یا بیشتر از اوراق مشارکت دارند.
اوراق مشارکت عموما برای تامین سرمایه مورد نیاز برای پروژه های بزرگ و عمرانی استفاده می شوند.
در پایان دوره اوراق مشارکت، اگر قیمت دارایی افزایش یا کاهش پیدا کرده باشد، سرمایه افراد دچار نوسان خواهد شد.
اگر شرکت اجاره کننده، سرمایه مورد نظر را بیمه نکرده باشد، در صورت از بین رفتن دارایی، سرمایه گذاران متحمل ضرر خواهند شد. 
در اکثر مواقع شرکت واسطه، توسط شرکت بانی تشکیل می شود. 
برای جلب اعتماد و اطمینان سرمایه گذاران، ضامن سود در نظر گرفته شده و اگر شرکت بانی در پرداخت سود کوتاهی کند، شرکت ضامن اجاره را پرداخت خواهد کرد.
در اغلب موارد قیمت دارایی در زمان فروش، بیشتر از زمان خرید است و این سود فروش، میان سرمایه گذاران تقسیم می شود. 
در صورتیکه قیمت فروش دارایی از قیمت خرید کمتر شود، برای جلوگیری از ضرر سرمایه گذاران، اوراق اختیار فروش داده می شود. 
جمع بندی
سرمایه گذاری در اوراق اجاره از سرمایه گذاری های کم ریسک با بازده بیشتر نسبت به سود سپرده های بانکی محسوب می شود و با توجه به ضمانت ها و تعهدات بسیار قوی برای سرمایه گذاری در این اوراق، برای فعالان بازارهای مالی بسیار جذاب به شمار می رود. این در حالی است که در سپرده گذاری بانکی، امکان خروج سرمایه تا مدت زمان اعلامی وجود ندارد، ولی این اوراق را می توان در بازار بورس در هر زمان به فروش رساند. با شناخت بازارهای مختلف و کسب علم سرمایه گذاری، می توانید از سرمایه گذاری در این اوراق برای جلوگیری از کم شدن ارزش پول (در زمانی که باقی بازارها زیان ده شده اند)، استفاده کنید. در کشور ما تا کنون اوراق اجاره تملیکی انتشار یافته است که به صورت مفصل آن را توضیح دادیم. بنابراین اگر شما به دنبال یک سرمایه گذاری کم ریسک با سود مطمئن هستید، می توانید از این اوراق استفاده کنید.
همچنین می توانید برای آموزش بازار بورس، دوره بورس را تهیه کنید

خرید سیگنال ارز دیجیتال

 امروزه ارزهای دیجیتال به عنوان یکی از پرسودترین بازارهای مالی در جهان شناخته می شود که افرادی زیادی را به خود جذب کرده است. یکی از مشکلاتی که افراد تازه کار در این بازار دارند این است که در ابتدا به دلیل عدم تمرین و تجربه کافی، با شکست رو به رو می شوند. در این راستا می خواهیم در مورد خرید سیگنال ارز دیجیتال توضیحاتی را در اختیار شما بگذاریم. اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که می خواهید کسب سود از ارزهای دیجیتال را شروع کنید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 
مدیریت سرمایه
مدیریت سرمایه با خرید سیگنال ارز دیجیتال
 
یکی از عوامل موثر در کسب سود از بازارهای مالی، مدیریت سرمایه می باشد که بسیاری از افراد به آن توجه کافی ندارند، این در حالی است که بسیاری از اساتید بازارهای مالی معتقد هستند که مدیریت سرمایه مهم ترین موضوع در سرمایه گذاری می باشد. کسب سود از بازارهای مالی وابسته به سه پارامتر مهم (مدیریت سرمایه، مدیریت روانشناسی و تحلیل شرایط بازار) است. البته موارد دیگری از جمله: سن، مقدار سرمایه، اهداف و زمان نیز تاثیر زیادی دارند. مدیریت ریسک را می توان بخشی از مدیریت سرمایه دانست. در واقع شما می بایست یاد بگیرید که سرمایه خود را به طور هوشمندانه تقسیم کنید، به طوری که برآیند سبد سرمایه گذاری شما در نهایت مثبت شود. شما باید بتوانید ریسک خود را مدیریت کنید و در مقابل شرایط های هیجانی بازار، تصمیم های آگاهانه بگیرید. در همین راستا پارامتر دیگری با عنوان مدیریت روانشناسی بازار ارز دیجیتال اهمیت پیدا می کند. این پارامتر در واقع مجموعه ای از رفتارها می باشد که به معامله گر کمک می کند تا احساسات خود را مدیریت کند. مدیریت روانشناسی بازار ارز دیجیتال به شما کمک می کند که دچار ترس و طمع نشوید و در رابطه با هیچ بازاری احساسی عمل نکنید.
 
مثالی از مدیریت سرمایه:
 
10 درصد، سرمایه گذاری بلند مدت 5 ساله
 
30 درصد، سرمایه گذاری بلند مدت 1 الی 3 ساله
 
20 درصد، سرمایه گذاری میان مدت 3 الی 6 ماهه
 
30 درصد، نوسان گیری روزانه و بازار اسپات
 
10درصد، سرمایه گذاری در مورد معاملات اهرمی و بازار فیوچرز
 
مثال بالا را می توان یکی از بهترین مدل های مدیریت سرمایه دانست که برای بازار ارزهای دیجیتال می تواند بسیار کاربردی تر باشد. اما کسب سود از ارزهای دیجیتال به همین جا ختم نمی شود. شما بعد از یادگیری مدیریت سرمایه نیاز به تمرین های بسیار دارید. اگر فرد تازه کاری هستید و می خواهید کسب سود از ارزهای دیجیتال را شروع کنید و در کنار آن به تمرین بپردازید، خرید سیگنال ارز دیجیتال می تواند به شما کمک شایانی کند.
 
خرید سیگنال ارز دیجیتال
کسب سود
 
برای خرید سیگنال ارز دیجیتال شما می بایست ابتدا دوره ارز دیجیتال را تهیه کنید، چرا؟ همان طور که گفته شد هدف از فروش سیگنال ارز دیجیتال تنها کسب سود نیست، بلکه هدف اصلی آن تمرین برای دانشجویان دوره ارز دیجیتال می باشد. توجه داشته باشید که امکان خرید سیگنال ارز دیجیتال به طور جداگانه وجود ندارد و استفاده از سیگنال ها، منوط بر شرکت در دوره ارز دیجیتال می باشد. کانال سیگنال ارز دیجیتال بعد از تهیه دوره به طور رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت و بعدا می توانید در صورت نیاز آن را تمدید کنید. اما مزایای شرکت در دوره ارز دیجیتال به کانال سیگنال ختم نمی شود. بعد از تهیه دوره ارز دیجیتال، دوره پرایس اکشن به صورت هدیه در اختیار شما قرار خواهد گرفت. دوره پرایش اکشن به شما کمک خواهد کرد تا به یک معامله گر قدرتمند تبدیل شوید و بدون نیاز به هیچ ابزار و اندیکاتوری، از نوسانات بازار سود کسب کنید. 
 
شما بعد از گذراندن دوره ارز دیجیتال و دوره پرایس اکشن، با مشاهده سیگنال ارز دیجیتال، تصویر شفافی از بازار ارزهای دیجیتال پیدا خواهید کرد و روش صحیح وارد شدن به معامله را فرا خواهید گرفت. همچنین این فرآیند موجب می شود تا شما به سرعت تجربه کسب کنید و به یک معامله گر حرفه ای تبدیل شوید.
 
شناسایی نقطه ورود و خروج مناسب
بسیاری از افراد در بازار ارزهای دیجیتال به سود قابل توجهی می رسند اما به دلیل قرار گرفتن در شرایط هیجانی بازار (طمع)، سود خود را از دست داده و گاها سود آنها به ضرر نیز تبدیل می شود. لذا تشخیص نقطه ورود و خرج مناسب مسئله مهمی است که معامله گر می بایست به آن توجه کند. البته این مورد رابطه تنگاتنگی با مدیریت روانشناسی بازار ارز دیجیتال نیز دارد که در بخش قبلی آن را مورد بررسی قرار دادیم. یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در نقطه ورود و خروج، ترس و طمع می باشد. بسیاری از افراد وقتی وارد ضرر می شوند از روی ترس از معامله خارج می شوند و بسیاری از افراد نیز در هنگام سود، به خاطر طمع، سود خود را از دست می دهند. در مجموع شما می بایست به نقطه ورود و خروجی که آن را تشخیص داده اید، پایبند باشید و در مقابل احساسات و هیجانات بازار مقاومت کنید. 
 
ترس جا ماندن از سود یا همان فومو یکی دیگر از مواردی است که باعث می شود افراد به روی تحلیل خود پا بگذارند و به اشتباه وارد معامله شوند.
 
یکی دیگر از مزایا سیگنال ارز دیجیتال، این است که شما می توانید مطابقت تحلیل خود را با سیگنال ها مشاهده کنید و اعتماد به نفس کافی برای پایبندی به تحلیل های خود را، به دست آورید.
 
شناسایی ارزهای دیجیتال جدید و پر پتانسیل
بازی تتان آرنا و کسب سود از آن با خرید سیگنال ارز دیجیتال
 
هر روز به تعداد ارزهای دیجیتال اضافه می شود، ارزهای دیجیتال جدیدی که هر کدام با هدف و پروژه خاصی، قصد بهبود کیفیت بازار ارزهای دیجیتال را دارند، وارد این بازار می شوند. این ارزهای دیجیتال جدید در ابتدا قیمت پایینی دارند و به مرور زمان قیمت آنها افزایش می یابند. بسیاری از معامله گران دائما در حال بررسی بازار هستند و بعد از شناسایی پروژه های مناسب، روی آنها سرمایه گذاری میکنند و سودهای خوبی کسب می کنند. مهارت شناسایی ارزهای دیجیتال پر پتانسیل و پروژه های جدید مناسب، مهارتی است که شما با شرکت در دوره ارزهای دیجیتال به آن دست پیدا خواهید کرد. با شرکت در دوره ارز دیجیتال شما به طور کامل با تمامی مباحث ارز دیجیتال، بلاک چین، شبکه ها و... آشنا خواهید شد و تسلط کاملی بر ارزهای دیجیتال پیدا خواهید. 
 
مزیت دیگری که شرکت در دوره ارز دیجیتال دارد، دسترسی به بخش آموزش پلاس می باشد. در بخش آموزش پلاس پست هایی در اختیار شما قرار گرفته است که علاوه بر آموزش های تکمیلی، شامل معرفی پروژه های جدید و پر پتانسیل است. برای مثال در ماه اخیر بازی تتان آرنا به عنوان یک پروژه جدید و مناسب برای سرمایه گذاری، معرفی شد. ارز دیجیتال این بازی (THG) در حوالی 3.6 دلار به عنوان ارزی مناسب برای سرمایه گذاری به دانشجویان معرفی شد و در نهایت با بیش از 500درصد سود به حوالی 22 دلار رسید. علاوه بر آموزش خرید و فروش این ارز دیجیتال از صرافی های غیرمتمرکز، آموزش کامل بازی تتان آرنا و نحوه کسب سود از این بازی (play to earn) نیز به صورت ویدئویی در اختیار دانشجویان قرار گرفت. این گونه پروژه ها به طور دائم به دانشجویان دوره ارز دیجیتال معرفی خواهد شد و شما با تهیه دوره ارز دیجیتال می توانید از این فرصت ویژه برای کسب سود استفاده کنید. 
 
جمع بندی:
 
اگر به تازگی وارد بازار ارزهای دیجیتال شده اید و به دنبال راهی برای تمرین و کسب تجربه هستید، خرید سیگنال ارز دیجیتال می تواند کمک شایانی به شما بکند. با تهیه دوره ارز دیجیتال، کانال سیگنال ارز دیجیتال به طور رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت تا بتوانید پس از آموزش، همراه با تمرین، سود نیز کسب کنید. از آنجایی که هدف از این سیگنال ها، تمرین و کسب تجربه می باشد، امکان خرید سیگنال ارز دیجیتال به صورت جداگانه وجود ندارد. علاوه بر این، بعد از تهیه دوره ارز دیجیتال، دوره پرایس اکشن به صورت هدیه در اختیار شما قرار خواهدگرفت. این دوره به شما کمک می کند تا بدون استفاده از هیچ ابزار و اندیکاتوری، از نوسانات قیمت سود کسب کنید. همچنین بعد از شرکت در دوره ارز دیجیتال، می توانید به بخش آموزش پلاس نیز دسترسی پیدا کنید که در آنجا آموزش های تکمیلی به همراه معرفی پروژه های پر پتانسیل در اختیار شما قرار گرفته است.

نود ارز دیجیتال چیست؟

 شبکه ارزهای دیجیتال یک شبکه غیر متمرکز است بدین معنا که توسط شخص یا سازمان خاصی مدیریت نمی شود در واقع این شبکه توسط کامپیوتر های سراسر دنیا در حال سازماندهی است. به هر دستگاهی که به شبکه یک کوین متصل است و در آن مشارکت دارد، یک نود (node) یا گره گفته می شود.

 
نود ارز دیجیتال چیست؟
 
مفهوم نود در شبکه بلاک چین
البته مفهوم نود (node) با توجه به اینکه کجا مورد استفاده قرار گیرد متفاوت است. اگر نود را در مباحث رایانه و مخابراتی بیان کنیم، به معنای شبکه توزیع یا نقطه پایان ارتباط می باشد. اما مفهوم نود در شبکه بلاک چین ارزهای دیجیتال متفاوت می باشد. 
 
برای درک بهتر مفهوم نود در شبکه بلاکچین می بایست به تعریف بلاک چین بپردازیم. می دانیم که از کنار هم قرار گرفتن بلاک های داده، بلاک چین ایجاد می شود. این بلاک ها در واقع همگی بر روی نود ذخیره می شوند.
 
نودها در الگوریتم اجماع نیز نقش مهمی دارند. وقتی نود در شبکه بلاک چین تاییدیه ارسال می کند، به آن الگوریتم اجماع گفته می شود. فرایند گرفتن تاییده از نود یا همان الگوریتم اجماع، به دو صورت اثبات کار (POW) و اثبات سهام (POS) صورت می گیرد. 
 
در روش اثبات کار (proof of work) نودها با دانلود یک نسخه کامل از شبکه وارد آن می شوند و در شبکه و کار تایید تراکنش ها فعالیت می کنند.
 
در روش اثبات سهام نیز (proof of stake) هر نود با توجه مقدار ارز دیجیتالی که استیک کرده است می تواند، تراکنش تایید کند.
 
 
 
اگر شما از یک کیف پول معمولی استفاده می کنید که نیاز به نصب بلاک چین ندارد، یک نود محسوب نمی شود.
 
ساختار بلاک چین یک سیستم توزیع شده می باشد و شبکه نودها این امکان را برای ارز دیجیتال بیت کوین فراهم می کنند تا به صورت ارز دیجیتال غیر متمرکز و یک به یک مورد استفاده قرار گیرد. 
 
نودها انواع مختلفی دارند ولی از پر کاربردترین آن ها می توان به فول نود، لایتنینگ نود، نود استخراج کننده و سوپر نود اشاره کرد. در ادامه به بررسی مفهوم و کاربرد هر کدام از این نودها می پردازیم.
 
فول نود (full node)
فول نود
 
اگر نودی به طور مستقیم متصل به شبکه بلاکچین باشد و تمامی قوانین و مقررات شبکه را بپذیرد، به آن فول نود (full node) گفته می شود. حضور بیشتر فول نودها به معنی امنیت بیشتر شبکه می باشد چراکه فول نودها وظایف مختلفی از جمله ذخیره تمامی بلاک ها و تراکنش ها را دارند که با این کار در واقع تراکنش ها را با نسخه اصلی تطبیق می دهند تا ناسازگاری و نقض قوانین رخ ندهد.
 
بسیاری از شرکت ها فول نودها را برای کمک به سیستم ارز دیجیتال بیت کوین اجرا می کنند. این نودها به دو صورت نود عمومی (general node) و نود پنهان (hidden node) در شبکه وجود دارند. تقریبا 10000 نود عمومی از سال 2018 در شبکه ارز دیجیتال بیت کوین وجود دارد. این عدد تنها مربوط به نودهای عمومی و قابل مشاهده می باشد و مابقی آن ها به صورت نود پنهان در شبکه وجود دارد که قابل مشاهده نیست.
 
از دیگر وظایف فول نودها می توان به تایید تراکنش و بالا بردن سرعت شبکه اشاره کرد. اما نکته جالب این است که فول نودها نقش اساسی در شبکه ارزهای دیجیتال دارند چرا که اگر تغییر در شبکه بخواهد ایجاد شود، حتما باید 51% فول نودها با آن موافق باشند. همچنین در شرایطی که فول نودها با یک دیگر توافق نکنند، مسیر خود را از هم جدا می کنند! در چنین شرایطی یک هارد فورک اتفاق می افتد.
 
هارد فورک (hard fork) در واقع معروف ترین فورک (fork) می باشد. گاهی اتفاق افتادن هارد فورک باعث ایجاد ارز جدید می شود. برای مثال بیت کوین کش، فورک ارز دیجیتال بیت کوین و اتریوم کلاسیک، فورک ارز دیجیتال اتریوم است.
 
لایتینگ نود (lightnig node)
لایتنینگ نود
 
این نوع از  نودها برای ارتباط بین کاربران خارج از شبکه می باشند و با این کار، سرعت شبکه را به شدت افزایش می دهند. همچنین کارمزد این نودها بسیار کم است. ( تقریبا بین 15 تا 35 ساتوشی ) در واقع نحوه عملکرد این نودها به این صورت است که، با ایجاد یک بسترپرداختی بین دو کاربر، از حجم تراکنش های شبکه کم می کنند. لایتنینگ نودها سعی دارند تراکنش ها را با بیشترین سرعت و کم ترین کارمزد ثبت کنند.
 
نود استخراج کننده
نود استخراج کننده
 
وظیفه نودهای استخراج کننده تایید تراکنش های شناور می باشد. این نودها برای استخراج بلاک جدید نیاز به دانستن کل اطلاعات شبکه ندارند، بلکه تنها با دانستن اطلاعات بلاک قبلی می توانند تراکنش را تایید و بلاک جدید استخراج کنند.
 
افرادی که قصد استخراج به صورت انفرادی را دارند، می بایست فول نود را فعال سازی کنند و از نسخه کامل بلاک چین استفاده کنند. اما افرادی که به صورت گروهی به استخراج ارزهای دیجیتال می پردازند، نیازی نیست این کار را انجام دهند و تنها فردی که مسئول استخر استخراج است، می بایست این کار را انجام دهد.
 
سوپر نود
سوپر نود
 
سوپر نودها در واقع نودهای کاملی هستند که همه می توانند آن ها را ببینند. وقتی یک نود بخواهد با نود دیگری ارتباط برقرار کند، کار ایجاد اطلاعات و برقراری این ارتباط بر عهده سوپر نودها می باشد. در واقع سوپر نودها یک نقطه توزیع و راه ارتباطی می باشند.
 
این نودها نیاز به توان مصرفی و اینترنت بالاتری دارند چرا که به صورت 24 ساعته در حال کار هستند و انتقال تاریخچه بلاک چین و داده های تمام نودهای دیگر جهان را انجام می دهند.
 
جمع بندی: بلاک های شبکه بلاکچین بر روی نودها ذخیره می شوند و به صورت اثبات سهام و اثبات کار، عمل الگوریتم اجماع را انجام می دهند. نودها انواع متفاوتی دارند که مهم ترین آن ها فول نودها می باشند که وظایفی از جمله تایید تراکنش، بالا بردن سرعت شبکه و بالا بردن امنیت شبکه را بر عهده دارند. از دیگر نودها می توان به لایتنینگ نود، نود استخراج کننده و سوپر نود اشاره کرد. 
https://alirezamehrabi.com/cryptocurrency

فورک چیست؟

 اگر در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت می کنید حتما کلمه فورک ( fork ) و هارد فورک ( hard fork ) به گوش شما خورده است در این مقاله قصد داریم به طور کامل فورک و هارد فورک را برای شما شرح دهیم و به معرفی فورک های بیت کوین و اتریوم بپردازیم و در نهایت تاثیر فورک بر قیمت ارزهای دیجیتال را مورد بررسی قرار میدهیم.

 
فورک چیست؟
فورک چیست / هارد فورک های بیت کوین / تاثیر فورک بر قیمت ارز های دیجیتال
 
دنیای ارزهای دیجیتال روز به روز در حال پیشرفت می باشد. به مرور و با گذشت زمان می بینیم که برخی ارزهای دیجیتال به دلایل مختلفی نیاز به بروز رسانی دارند. از جمله این دلایل:
 
• انعطاف پذیری با تکنولوژی های جدید
 
• بر طرف کردن باگ های امنیتی
 
• بازگردانی تراکنش ها
 
وقتی صحبت از به روز رسانی ارزهای دیجیتال می باشد، بحث فورک به میان می آید. در واقع فورک نوعی انشعاب می باشد که برنامه نویسان از پروژه های قبلی خود می گیرند و باعث ایجاد به روز رسانی در نرم افزار یا پروتکل می شوند.
 
حال اگر این آپدیت با قبل سازگار باشد به آن Backward-compatible و اگر با قبل ناسازگار باشد به آن backward-incompatible گفته می شود.
 
فورک ( FORK ) در زبان انگلیسی به معنای چنگال می باشد. اما علت این نام گذاری چیست؟ در واقع چنگال حکم قوانین جدیدی را دارد که به واسطه این قوانین یا چنگال، مسیر پیش روی یک بلاک چین به دو قسمت تبدیل می شود.
 
انواع فورک:
هارد فورک و سافت فورک
 
_هارد فورک
معروف ترین فورک، هارد فورک می باشد. و به معنای این است که زنجیره ای از بلوک ها از زنجیره بلوکی جدا می شوند و به طور جداگانه فعالیت می کنند. در واقع هارد فورک تغییرات در پروتکل شبکه می باشد که معاملات نامعتبر قبلی را معتبر می کند و یا بر عکس. 
 
وقتی نسخه جدیدی از بلاک چین ایجاد می شود، ممکن است این نسخه با نسخه قبلی سازگار نباشد، در نتیجه به دلیل عدم انطباق این دونسخه، هارک فورک اتفاق می افتد.
 
 ( گاهی فورک باعث ایجاد یک ارز دیجیتال جدید می شود)
 
فورک های بیت کوین
هارد فورک ارز دیجیتال بیت کوین
 
2 هارد فورک ارز دیجیتال بیت کوین عبارت اند از: BITCOIN CASH / BITCOIN GOLD
 
همان طور که گفته شد در دنیای ارزهای دیجیتال گاها برای سازگاری بهتر یک رمز ارز، برای آن هارد فورک اتفاق می افتدد. همچنین وقتی تغییراتی در شبکه ایجاد می شود که باعث نقص قوانین قبلی می شود، باز هم هارد فورک اتفاق می افتدد. و بعد از آن، با توجه به اینکه تغییراتی در نرم افزار ایجاد شده است، تمامی کاربران باید سیتم خود را به روز کنند تا بتوانند تراکنش های جدید خود را ثبت کنند. 
 
شبکه بلاکچین ارز دیجیتال بیت کوین نخستین بار در سال 2009 منشعب شد. بیت کوین بعد از معرفی، نخستین باردر سال 2009 مورد چندین چنگال قرار گرفت که هر کدارم از این فورک ها ویژگی هایی به ارز دیجیتال بیت کوین اضافه کرد و هر کدام به مرور زمان وضعیت بیت کوین را بهتر کرد. تا کنون 105 هارد فورک برای بیت کوین اتفاق افتاده است که بسیاری از آن ها پروژه های جزئی بوده اند. 74 تای آن ها پروژه های فعال هستند و مابقی آن ها پروژه هایی است که دیگر به دارندگان ارز دیجیتال بیت کوین مربوط نمی شود.
 
برای مثال: در شبکه بلاک چین در هر ثانیه بین 3 تا 7 تراکنش برای ارز دیجیتال بیت کوین ثبت می شود، اما با توجه به تعداد بالای تراکنش های این ارز دیجیتال، هر تراکنش ممکن است بین 20 دقیقه تا چندین ساعت زمان ببرد، که این مقدار بسیار زیاد است. برای بر طرف کردن مشکل سرعت بلاک چین ارز دیجیتال بیت کوین، برنامه نویسان تصمیم بر ایجاد یک هارد فورک جدید برای بیت کوین گرفتند، که مشکل سرعت بلاک چین بیت کوین را حل کنند که این کار باعث ایجاد ارز دیجیتال بیت کوین کش شد.
 
 ارز دیجیتال بیت کوین کش از همان شبکه بلاک چین بیت کوین استفاده میکند با این تفاوت که سرعت تراکنش های آن، 30 تا 60 تراکنش در ثانیه می باشد. بیت کوین کش ( hard fork ) علاوه بر سرعت، امکانات بیشتری نسبت به بیت کوین داشت اما به دلیل اینکه طرفداران ارز دیجیتال بیت کوین بیشتر بود، بیت کوین کش نتوانست جای آن را بگیرید.
 
 
 
در رابطه با ارز دیجیتال بیت کوین کش بیشتر بدانید:
 
تحلیل بنیادی ارز دیجیتال بیت کوین کش
 
فورک های اتریوم
هارد فورک ارز دیجیتال بیت کوین
 
3 هارد فورک ارز دیجیتال اتریوم عبارت اند از: ETHER ZERO / ETHEREUM CLASSIC / METROPOLIS 
 
اتریوم کلاسیک: این ارز دیجیتال یکی از عجیب ترین هارد فورک هایی است که تا به امروز انجام شده است. چرا که اتفاقی که باعث این هارد ورک شد، یک اتفاق از پیش تعیین شده نبود! موضوع به زمانی بر می گردد که شبکه غیر متمرکز DAO که اساس کار ارز دیجیتال اتریوم بود، مورد حمله هکر ها قرار گرفت. و از آن جایی که امنیت موضوع اساسی در ارزهای دیجیتال است، این ارز با بحران جدی رو به رو شد. لذا توسعه دهندگان ارز دیجیتال اتریوم تصمیم گرفتند هارد فورکی بر بلاک چین اتریوم ایجاد کنند، تا با این کار اتریوم ها را باز یابی کنند.
 
در همین ابتدای کار بود که طرفداران ارز دیجیتال اتریوم به دو دسته تقسیم شدند: مخالفان و موافقان اتریوم کلاسیک. موافقان بسیار خوشحال بودن که تیم توسعه دهنده اتریوم با این کار، با تکنولوژی جدید اتر به رفع مشکلات می پردازد. مخالفان نیز به دلیل نقص قانون عدم تمرکز ارزهای دیجیتال دیگر حاضر به سرمایه گذاری نبودند.
 
 
 
در رابطه با ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک بیشتر بدانید:
 
تحلیل ارز دیجیتال اتریوم کلاسیک 
 
_سافت فورک
سافت فورک یک به روز رسانی در نرم افزار می باشد که با نسخه های قبلی سازگار می باشد. بدین معنا که افرادی که سیستم خود را به روز نکنند هم می توانند تراکنش های خود را ثبت کنند. پیاده سازی سافت ورک به نسبت هارد فورک ساده تر می باشد. برای مثال یک سافت فورک می تواند حجم بلاک ها را از یک مگ به 800 کیلو بایت تغییر دهد. نود هایی که نرم افزار خود را به روز نکرده اند، می تواند نود های جدید را ببینند اما وقتی بخواهند نود های جدیدی رو ثبت کنند، اگر آپدیت نکرده باشند به مشکل بر خواهند خورد، از این رو سافت ورک با محدود کردن قابلیت ها، افراد را مجبور به روز رسانی نرم افزار می کند.
 
 
 
نود چیست؟ از آن جایی که شبکه ارز دیجیتال بیت کوین یک شبکه غیر متمرکز است، هیچ کس مالک آن نیست. کامپیوتر هایی که در سرار جهان به شبکه کوین ها متصل می باشند، نود یا گره نامیده می شوند. نود های بلاکچین به دو دسته، نود کامل ( full node ) و نود لایتنینگ ( lightweight ) تقسیم می شوند.
 
تاثیر فورک بر قیمت ارزهای دیجیتال
تاثیر فورک بر قیمت ارز های دیجیتال / هارد فورک ارز دیجیتال بیت کوین
 
 
 
تا به امروز بیش از 10 فورک برای بیت کوین ایجاد شده است. اما نکته قابل توجه این است که هر کسی می تواند با تغییر در کد های این ارز دیجیتال، فورکی را ایجاد کند حال این فورک می تواند حامی های قوی پیدا کند مثل بیت کوین کش یا بیت کوین گلد. اما با توجه به اهیمت فورک های یک ارز میتوان گفت، فورک ها می توانند یک ارز را نابود یا آن را قوی تر کنند! 
 
در هنگام ایجاد یک فورک قیمت ارز اصلی چه تغییری می کند؟
 
فرض کنید معامله گری 2000 واحد بیت کوین دارد و قیمت هر بیت کوین 30000 دلار می باشد، به این ترتیب ارزش دارایی های این فرد 60 میلیون دلار است. حال اگر برای بیت کوین یک فورک اتفاق بی افتد و برای مثال بیت کوین کش ایجاد شود، به این معامله گر تریدر 2000 بیت کوین کش تعلق می گیرد. حالا این معامله گر اگر فردی آگاه باشد و از قبل بداند که فورکی عالی برای این ارز در راه است، تلاش می کند تا تعداد واحد ارز دیجیتال های خود را بیشتر کند، چرا که اگر بتواند تا قبل از اتفاق افتاد فورک دارایی بیت کوین خود را به 5000 برساند، معادل 5000 بیت کوین کش دریافت خواهد کرد.
 
در نتیجه تا قبل از فورک، تقاضا برای آن ارز افزایش می یابد و در نتبجه قیمت ارز بالا می رود. همچنین زمانی که فورک برای یک ارز دیجیتال اتفاق می افتد، ارزش آن در شبکه فورک شده پخش می شود.
 
چگونه از اتفاق افتادن فورک مطلع شویم؟
 
این موضوع زیاد سخت نیست. چرا که اگر فورکی به صورت قانونی ثبت شود و محبوبیت لازم را داشته باشد، تاریخ وقوع آن اعلام می شود و می توان تاریخ دقیق آن را در سایت های معتبر مشاهده کرد از جمله این سایت ها:
 
COINTELEGRAPH می باشد.
 
جمع بندی: وقتی شبکه ارز دیجیتالی دچار مشکل شود یا عدم سازگاری بین قوانین بلاک چین آن رخ دهند و یا احتیاج به به روز رسانی داشته باشد، فورک رخ می دهد. معروف ترین فورک، هارد فورک می باشد. ازجمله فورک های ارز دیجیتال بیت کوین، بیت کوین کش و از جمله فورک های ارز دیجیتال اتریوم، می توان به اتریوم کلاسیک اشاره کرد. وقتی فورکی برای ارز دیجیتال رخ دهد، چنانچه قانونی ثبت شود و دارای محبوبیت باشد، باعث افزایش قیمت ارز دیجیتال اصلی می شود..
https://alirezamehrabi.com/cryptocurrency

معرفی شغل های جذاب بلاک چین

 این روزها مشاغل دنیای مجازی، جذابیت خاصی داشته و افراد بی شماری هستند که از این طریق درآمد کسب می کنند. در حال حاضر یکی از موقعیت های شغلی مجازی که در صدر این فناوری قرار گرفته است، حوزه بلاک چین است. البته باید متذکر شد که این فناوری، بیشترین تقاضای کار را تضمین می کند. برای آشنایی بیشتر، در این مقاله می خواهیم به معرفی شغل های جذاب بلاک چین بپردازیم، برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

بلاک چین چیست و چگونه کار می کند؟

معرفی شغل های جذاب بلاک چین

بلاک چین نوعی سیستم ثبت اطلاعات و گزارش است و تفاوت آن با دیگر سیستم ها، در این است که اطلاعات ذخیره شده مابین تمام اعضای سیستم به اشتراک گذاشته می شود. از طریق استفاده از رمزارزها و توزیع داده ها، امکان حذف و یا هک هر گونه اطلاعات در این سیستم به حداقل ممکن می رسد. البته این نکته را در نظر داشته باشید که بلاک چین، سیستم عمومی نبوده و بدین صورت نیست که شما هر اطلاعاتی در آن قرار می دهید می توانید به راحتی با دیگران به اشتراک بگذارید. کاری که شما می توانید در بلاک چین انجام دهید، مشخص کردن گروه های خصوصی و عمومی و تعیین نوع اطلاعاتی است که با دیگران به اشتراک گذاشته می شود. در حال حاضر سازمان های بزرگی هستند که از فناوری بلاک چین استفاده می کنند و از این طریق احتمال هک شدن اطلاعات صفر خواهد شد. 

بلاک چین نوعی سیستم ثبت اطلاعات و گزارش است و تفاوت آن با دیگر سیستم ها، در این است که اطلاعات ذخیره شده مابین تمام اعضای سیستم به اشتراک گذاشته می شود. از طریق استفاده از رمزارزها و توزیع داده ها، امکان حذف و یا هک هر گونه اطلاعات در این سیستم به حداقل ممکن می رسد. البته این نکته را در نظر داشته باشید که بلاک چین، سیستم عمومی نبوده و بدین صورت نیست که شما هر اطلاعاتی در آن قرار می دهید می توانید به راحتی با دیگران به اشتراک بگذارید. کاری که شما می توانید در بلاک چین انجام دهید، مشخص کردن گروه های خصوصی و عمومی و تعیین نوع اطلاعاتی است که با دیگران به اشتراک گذاشته می شود. در حال حاضر سازمان های بزرگی هستند که از فناوری بلاک چین استفاده می کنند و از این طریق احتمال هک شدن اطلاعات صفر خواهد شد. 


اما روش کار بلاک چین چیست؟ برای پاسخ به این سوال می توان گفت، همان طور که از نام بلاک چین مشخص است از دو کلمه بلاک و چین تشکیل شده است. در اصل سیستم بلاک چین مجموعه ای از بلاک ها است. در هر بلاک اطلاعات خاصی ثبت می شود و تمامی این اطلاعات به صورت بلوک هایی به شکل زنجیره ای به یکدیگر متصل می شود و از این طریق زنجیره، بلاک چین تشکیل می شود. 


این نکته را در نظر داشته باشید که اطلاعات بر روی یک سرور ذخیره نمی شود و اطلاعات در هر قسمت از یک سرور به سرور دیگر منتقل می شود. پس این اطلاعات قابلیت تغییر کردن نداشته و در صورتی که یکی از کاربران اقدام به تغییر این اطلاعات نماید، کل زنجیره نامعتبر می شود.


تمام این فرآیند توسط سیستمی به نام هش ساخته می شود و زمانی که کاربر به زنجیره متصل می شود، باید این نکته را در نظر داشته باشد که تغییر اطلاعات در صورتی امکانپذیر است که افراد زنجیره با شما موافق باشند. 


مهارت لازم برای شغل های جذاب بلاک چین چیست؟

در حال حاضر طراحی و توسعه بلاک چین، یکی از شغل های جذاب بلاک چین است که تاکنون در حدود 6000 درصد رشد کرده است. براساس گزارشاتی که در این زمینه وجود دارد به یکی از فناوری های ابری در حوزه فناوری تبدیل شده است. براساس تحقیقات شرکت Janco Associates، در حال حاضر 23 درصد از شرکت های بزرگ وجود دارند که بر روی سیستم بلاک چین فعالیت می کنند. بر اساس شاخص مهارت های Upwork، بلاک چین سریع ترین مهارت در بین بیش از 5000 مهارت موجود در سایت است. در حال حاضر تقاضا بسیار بیشتر از عرضه است.


با توجه به Burning Glass Technologies، در 12 ماه گذشته بیش از 5743 فرصت شغلی عمدتاً تمام وقت ثبت شده است که جزو شغل های جذاب بلاک چین هستند. اگرچه به عنوان یک مجموعه مهارت، فناوری بلاک چین در مراحل ابتدایی خود است اما مورد تقاضای استارت آپ ها و همچنین شرکت های معتبری مانند IBM و سامسونگ است. سازمان‌ها نه تنها در حال بررسی ارزهای رمزنگاری شده با بلاک چین هستند، بلکه در حال بررسی این هستند که چگونه دفترکل توزیع شده که ستون فقرات بلاک چین هستند، در حوزه‌های دیگری مانند زنجیره‌های تامین، حقوقی، قراردادها و موارد دیگر به کار گرفته شوند.


پذیرش بلاک چین به مهارت حرفه ای مربوط است که می تواند استراتژی ساخته و راه حل های بلاک چین را توسعه دهند و در ادامه به معرفی چند مورد از شغل های جذاب بلاک چین می پردازیم، با ما همراه باشید. 


توسعه دهنده بلاک چین

توسعه دهنده بلاک چین


از جمله شغل های جذاب بلاک چین، توسعه دهنده بلاک چین است. از آنجایی که عملا هیچ پیشروی در صنعت وجود ندارد که تا حدودی مجذوب فرصت‌های بالقوه‌ای که از طریق فناوری بلاک چین ممکن می‌شود، نباشد، توسعه‌دهندگان بلاک چین که تخصص لازم را برای کمک به شرکت‌ها در توسعه پلتفرم‌های بلاک چین دارند، تقاضای بالایی دارند. توسعه بلاک چین ممکن است قوی ترین مسیر شغلی را در حال حاضر ارائه دهد زیرا تا زمانی که راه حل ها ایجاد نشود، نمی توان به تمام مزایای بلاک چین پی برد. برخی از سازمان ها این موقعیت شغلی را، مهندس بلاک چین می نامند که یک موقعیت شغلی فنی بوده که نیاز به توجه فوق العاده به جزئیات دارد.


مدیر پروژه بلاک چین

مدیر پروژه بلاک چین، یکی دیگر از شغل های جذاب بلاک چین است که مسئولیت آن این است که، نقاط مربوط به موارد تجاری خاص یک سازمان برای فناوری بلاک چین را به متخصصان بلاک چین (داخلی یا خارجی) که راه حل بلاک چین را توسعه می دهند، متصل کند. این متخصص باید از تخصص سنتی یک مدیر پروژه که در هر صنعتی کار می کند، به علاوه دانش فنی برای درک بلاک چین و برقراری ارتباط با افراد غیر فنی در سازمان برای ارائه به روزرسانی های موثر و دریافت منابع داشته باشد.


طراح بلاک چین

اکنون که بلاک چین در حال گسترش به صنایع مختلف است و نه تنها توسط دانشمندان کامپیوتر، بلکه توسط افرادی که می خواهند از کارایی، صرفه جویی در هزینه و موارد دیگر استفاده کنند، استفاده می شود، رابط کاربری و طراحی راه حل های بلاک چین اهمیت بیشتری پیدا می کند. طراحان بلاک چین، که از شغل های جذاب در بلاک چین هستند، در نظر دارند که چگونه یک تجربه کاربری طراحی کنند که دلالت بر اعتماد داشته و برای یک کاربر روزمره جذاب باشد و در عین حال منعکس کننده ویژگی هایی باشد که بلاک چین را خاص می کند.


مهندس کیفیت بلاک چین

مهندسی کیفیت از دیگر شغل های جذاب در بلاک چین است که مشابه مهندسان تضمین کیفیت در هر محیط توسعه، مهندس کیفیت بلاک چین مسئولیت آزمایش و اطمینان از تمام زمینه های کیفیت در محیط توسعه بلاک چین را دارد. تخصص مهندسین کیفیت بلاک چین تست و اتوماسیون و تست چارچوب های بلاک چین است. آنها استراتژی تست توسعه بلاک چین را بر عهده دارند و استانداردهای تست QA را توسعه و حفظ می کنند.


مدیر محصول بلاک چین

مدیر محصول بلاک چین از دیگر شغل های جذاب بلاک چین بوده که برای محصولات خاص هر شرکت متفاوت است. افرادی که داوطلب این موقعیت شغلی هستند، دارای مدرک لیسانس در حوزه فناوری و یا مدیریت در حوزه های مرتبط در این زمینه هستند. 


وکیل یا مشاور حقوقی بلاک چین

آشنایی با شغل های جذاب بلاک چین


همانطور که سازمان ها با پیامدهای راه اندازی فناوری جدید دست و پنجه نرم می کنند، سؤالات حقوقی مطرح می شود. شرکت‌ها به‌طور فزاینده‌ای به دنبال تخصص حقوقی در مورد آنچه باید در نظر بگیرند، هستند. با راه‌اندازی فناوری‌های بلاک چین با مفاهیمی برای نحوه مدیریت معاملات و امور مالی، ردیابی و تأیید تراکنش‌ها و همچنین نحوه مدیریت هویت مشتری درگیر هستند که چنین مفاهیمی، مشاور حقوقی بلاک چین را تبدیل به یکی از شغل های جذاب در بلاک چین تبدیل کرده است. 


تحلیلگر ریسک بلاک چین

تحلیلگران ریسک از جمله شغل های جذاب در بلاک چین است که توانایی درک کاملی از فناوری و زبان های برنامه نویسی دارند. هدف از ایجاد چنین شغلی، ساخت برنامه های بلاک چین است. در اصل یک تحلیلگر، مسئولیت اطمینان از پیروی از قوانین ایالتی و محلی را دارد. میزان فعالیتی که این افراد در طول روز دارند، کاملا وابسته به عمق فناوری و صنعتی دارد که کارفرما از آن استفاده می کند. 


مدیر تحلیلگر روابط عمومی بلاک چین

از دیگر شغل های جذاب بلاک چین، مدیر تحلیلگر است. متقاضیان این شغل بایستی، تجربه و سوابق آموزشی در زمینه ارتباطات به همراه درک درستی از بلاک چین داشته باشند. در اصل یک مدیر تحلیلگر روابط عمومی بلاک چین، در راس ارتباطات رسانه ای شرکت قرار دارد و در راستای تثبیت موقعیت شرکت و فناوری آن در صنعت در بازار فعالیت می کند. 


کلام پایانی


همانطور که فناوری بلاک چین به تکامل خود ادامه می دهد، فرصت های حرفه ای که این فناوری را ممکن است رشد دهد نیز، افزایش می یابد. اگرچه نمی‌توان پیش‌بینی کرد که چگونه همه چیز از بین می‌رود اما آنهایی که تخصص بلاک چین دارند احتمالاً برای سال‌های آینده تقاضای شغلی بالایی خواهند داشت. چنانچه می خواهید از بلاک چین در آمد کسب کرده و یا اینکه شغلی در این زمینه داشته باشید بایستی اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید. امیدواریم در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات مفیدی در این زمینه به شما ارائه داده باشیم.

آموزش کار با تقویم کوین مارکت کپ

 کوین مارکت کپ (CoinMarketCap)، وب سایتی برتر در حوزه ارزهای دیجیتال است که با جستجویی ساده در گوگل در مورد هر ارز دیجیتالی معمولا در صدر نتایج جستجو قرار می گیرد. این وب سایت برای معامله‌ گران با تجربه ارزهای دیجیتال و تازه‌ کارهای این حوزه به عنوان یک راهنمای مهم عمل می کند و اطلاعات خوبی در اختیار کاربران قرار می دهد، از جدیدترین ارزهای دیجیتال تا تغییرات در ارزها و همچنین رویدادهای مهم پیش رو در صنعت کریپتوکارنسی. در این مطلب در مورد بخش تقویم و آموزش کار با تقویم کوین مارکت کپ صحبت خواهیم کرد.

در مورد کوین مارکت کپ

آموزش کار با کوین مارکت کپ

همانطور که اشاره شد، وب سایت کوین مارکت کپ، مرجعی برای ارزهای دیجیتال به شمار می رود که به علاقه مندان و فعالان این حوزه در مورد هر دارایی یا صرافی که به دنبال آن هستند یا داده های مرتبط با ارزهای دیجیتال راهنمایی های خوبی ارائه می دهد. سایت کوین مارکت کپ فقط به عنوان ارائه دهنده قیمت ارزهای دیجیتال کاربرد ندارد بلکه این سایت یکی از بهترین و کامل ‌ترین وب سایت هایی است که در آن می توانید برای یافتن صرافی های ارزهای دیجیتال، مشاهده قیمت ‌ها، اطلاع از ارزهای جدید، اطلاع از تغییرات ارزها، یافتن جزییات بیشتر از ارزها، رویدادهای مهم و ... به آنچه می خواهید دست پیدا کنید.


صفحه اصلی CoinMarketCap

اساسی ترین کاری که می توان در CoinMarketCap انجام داد این است که به رتبه بندی دارایی های رمزنگاری شده در صفحه اصلی نگاه کنید. هر ارز دیجیتال بر اساس CMC کوین مارکت کپ رتبه بندی می شود که می توانید در اینجا مشاهده کنید و همچنین می‌توانید چندین داده درباره آن دارایی را بررسی نمایید. یعنی ارزش بازار دارایی رمزنگاری شده (Market Cap)، قیمت، تغییرات 24 ساعته و 7 روزه، حجم و عرضه در گردش ارز دیجیتال مورد نظر. همچنین یک نمودار کوچک نیز وجود دارد تا بتوانید مسیر یک دارایی رمزنگاری خاص را در هفته گذشته مشاهده کنید.


صفحه جزئیات رمز ارز در کوین مارکت کپ

نحوه کار با تقویم کوین مارکت کپ


برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر کوین، روی آن کلیک کنید تا صفحه جزئیات سکه برای شما باز شود. یکی از مهم ترین اطلاعات در صفحات جزئیات در مورد هر سکه، برگه "جفت بازار (market pairs)" است.


صفحه کریپتوکارنسی همچنین دارای تجزیه و تحلیل زنجیره ای مخصوص به خود است که توسط IntoTheBlock میزبانی می شود و همچنین رتبه بندی توسط Simetri توسط Crypto Briefing انجام می شود.


صرافی ها

بخش بعدی قسمت صرافی ها (Exchanges) است که در این بخش نیز شما می توانید به لیستی از صرافی ها دست پیدا کنید.


واچ لیست (Watchlist)

این وب سایت دارای یک واچ لیست پیگیری مرتبط با حساب شما است که به شما امکان می دهد ارزهای دیجیتال مورد علاقه خود را ستاره دار کنید تا بتوانید به راحتی عملکرد آنها را مشاهده کنید.


NFT

بخش بعدی که در این وب سایت می تواند به شما کمک کند، بخش NFTهاست. در این بخش آمار مجموعه ‌های NFT و دارایی‌ هایی که با بالاترین قیمت فروخته شده را می توانید مشاهده کنید.


تقویم (Calendars)

بخش تقویم در کوین مارکت کپ


یکی از مهم ترین این بخش ها قسمت تقویم کوین مارکت کپ است که قرار است در ادامه در مورد آموزش کار با تقویم کوین مارکت کپ صحبت کنیم. برای استفاده از این بخش باید به سایت کوین مارکت کپ رفته و به تب Calendars در قسمت نوار ابزار وب سایت مراجعه کنید. تقویم کوین مارکت کپ دارای زیربخش هایی است که در ادامه به آن ها می پردازیم. 


کار با تقویم کوین مارکت کپ ساده است. شما در این قسمت می توانید به اطلاعاتی در مورد ایردراپ های رایگان و تقویمی از تاریخ عرضه های اولیه (ICO) دست پیدا کنید. همچنین در مورد حراج‌ ها و وام ‌های جمعی مرتبط در تمام پیشنهادات اجاره پاراچین کوزاما در شبکه پولکادات فهرستی برای شما ارائه شده که می توانید به آن ها دسترسی داشته باشید.


ایردراپ های رایگان

اولین بخش در تقویم ایردراپ های رایگان یا Free Airdrops است. در این قسمت ایردراپ های در حال انجام و ایردراپ های پایان یافته را می بینید. صفحه ایردراپ CoinMarketCap به شما این امکان را می‌ دهد تا ببینید در حال حاضر چه تبلیغات و هدایایی در پلتفرم‌ های مختلف وجود دارد.


 به عنوان مثال یکی از ایردراپ های در حال انجام در تاریخ نگارش این مقاله مربوط به ایردراپ Wicrypt است. Wicrypt یک شبکه غیرمتمرکز جهانی اشتراک گذاری اینترنت موبایل و کسب درآمد است. شبکه Wicrypt، تعداد 100 ان اف تی به ارزش 100،000 دلار تا 100 برنده را در اختیار شما قرار خواهد داد. هر توکن NFT توسط یک دستگاه Wicrypt فیزیکی پشتیبانی می‌شود، بنابراین هر برنده یک دستگاه فیزیکی و همچنین NFT دریافت خواهد کرد.


ICO

بخش بعدی تقویم در مورد تقویم ICO است. ICO یا عرضه اولیه ارز دیجیتال می تواند برای کسانی که علاقه مند به سرمایه گذاری در این زمینه هستند بسیار جالب باشد. در این قسمت نیز می توانید به عرضه اولیه های آتی، در حال انجام و پایان یافته دسترسی داشته باشید.


EVENTS

رویدادهای مهم در تقویم کوین مارکت کپ


اما بخش مهم در تقویم کوین مارکت کپ قسمت ایونت ها یا رویدادهای آتی است که در این بخش لیست شده اند. شما با مراجعه به این قسمت می توانید در مورد مهم ترین رویدادهای پیش رو در خصوص ارزهای دیجیتال اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید. در قسمت ایونت های تقویم CoinMarketCap می توانید به روز باشید. چراکه در این قسمت تمام رویدادهای مهم در اکوسیستم های کریپتو و بلاک چین فهرست می شود تا بتوانید از آن مطلع شوید. این بخش از تقویم کوین مارکت کپ نیز بر اساس مواردی تقسیم بندی شده و شما میتوانید بر مبنای این دسته بندی به اطلاعات مورد نیاز خود برسید. به عنوان مثال در بخش All Events همه رویدادها را می توانید به صورت یکجا ببینید. دسته بندی های این بخش شامل همه رویدادها، انتشار، صرافی، ایردراپ، توکنومیک، فورک/سواپ، شراکت، دستورالعمل ها و ... است. در تاریخ نگارش این مقاله شبکه تعدادی از ایونت هایی که در سایت کوین مارکت کپ آمده عبارتند از:


کنفرانس تزوس در آرت بازل میامی: تزوس، خانه یکی از جوامع هنرمندان در حال رشد است.

NFT های تزوس در کانون توجه قرار خواهند گرفت و گالریست ها، متصدیان، مجموعه داران، معماران، منتقدان، و بسیاری از چهره های فرهنگی دیگر در ساحل آرت بازل میامی گرد هم می آیند تا دیدگاه های منحصر به فرد خود را در زمینه تولید، جمع آوری و نمایش آثار هنری ارائه دهند و در مورد سریع ترین و پر جنب و جوش ترین دسته هنری بحث کنند: NFT.


NFTهای تزوس در این رویداد که از تاریخ 30 نوامبر تا 4 دسامبر 2021 در ساحل میامی برگزار می شود، در کانون توجه قرار خواهند گرفت.


لانچ پد توکن Empire

لانچ پد توکن Empire (که به پروژه‌ها کمک می‌کند تا NFT‌های انبوه خود را از طریق بازار عرضه کنند)، انتظار می‌رود در اواخر نوامبر منتشر شود. (30 نوامبر 2021 UTC یا قبل از آن)


استیکینگ $FAN در نوامبر: در اواسط نوامبر، استیک $FAN به صورت زنده پخش خواهد شد.

توکن Empire، مارکت پلیس empire را به زنجیره سولانا اضافه می کند. انتظار می رود این رویداد در اواخر نوامبر باشد.

ETNA.Network در توییتی در مورد پخش زنده The Vault از 29 نوامبر در Polygon و شبکه BSC خبر داد. 

سندباکس در توییتی عنوان کرد که برای The Sandbox Alpha آماده شوید! راه اندازی از 29 نوامبر. هرکسی می تواند هاب آلفا و سه تجربه را تجربه کند. 5000 پاس آلفا که به محتوا، NFT و 1000 SAND دسترسی می دهد!

جمع بندی

کوین مارکت کپ به عنوان یکی از برترین وب سایت ها و مراجع برای دسترسی به اطلاعات مورد نیاز در زمینه ارزهای دیجیتال است که هم افراد فعال و باتجربه و هم تازه واردان به دنیای ارزهای دیجیتال می توانند از انبوه اطلاعات به روز این وب سایت استفاده کرده و موراد مورد نیاز خود را در این سایت پیدا کنند. یکی از بخش های مهم وب سایت کوین مارکت کپ قسمت تقویم آن است که سعی کردیم در این مطلب آموزش کار با تقویم کوین مارکت کپ را بیان کنیم. شما می توانید با مراجعه به وب سایت کوین مارکت کپ و تب تقویم در آن به اطلاعات مهم و رویدادهای آتی و در حال انجام در ارزهای دیجیتال، صرافی ها، توکن های NFT، ایردراپ ها و جوایز و .... دسترسی پیدا کنید. 

کارمزد بیت کوین و راه های کاهش آنها

 در بازار ارزهای دیجیتال، زمانی که ارزش توکن بیت کوین (BTC) افزایش پیدا می کند، باعث افزایش کارمزدهای تراکنش ها در بیت کوین نیز می شود. زمانی که حجم معاملات در شبکه بیت کوین افزایش می یابد، سرعت انجام تراکنش ها کاهش می یابد و در نتیجه هزینه ی کارمزد بیت کوین زیاد می شود. کاربران در این شبکه همواره به دنبال کاهش کارمزدها هستند. در این مقاله به بررسی عوامل تاثیر گذار بر کارمزد تراکنش های بیت کوین و راه های کاهش آن می پردازیم.

تراکنش چیست؟

در شبکه ی بیت کوین فعالیت هایی مانند انجام معاملات، خرید و فروش، تنظیم قراردادهای هوشمند و دیگر فعالیت ها، تراکنش نام دارد و برای ثبت هر کدام از تراکنش ها داخل لجر بیت کوین، به ماینرها هزینه مشخصی پرداخت می شود.


عوامل تاثیر گذار بر کارمزد تراکنش های بیت کوین

عوامل تاثیر گذار بر کارمزد تراکنش های بیت کوین


4 عامل اصلی می تواند کارمزد تراکنش های بیت کوین را افزایش دهد:


1- تعداد ورودی ها

زمانی که کاربران بیت کوین، شروع به انجام تراکنش ها می کنند، همراه با تراکنش، بیت های مختلفی از اطلاعات را ارسال می کنند. همزمان با افزایش بیت کوین ورودی تراکنش ها، بسته های داده این تراکنش ها، بزرگتر خواهند شد. بلاک های بیت کوین به 4 مگابایت محدود هستند، بنابراین تراکنش های بزرگ، تعداد تراکنش های بیت کوین را که می توانند در یک بلوک گنجانده شوند، محدود می کنند. در نتیجه تراکنش های بزرگ بیت کوین، کارمزد بیشتری نسبت به تراکنش های کوچک تر دارند.


2- تعداد خروجی ها

تاییدکنندگان تراکنش های بیت کوین مسئول خروجی ها نیز هستند. خروجی هایی که برای تاییدکنندگان تراکنش ها ارسال می شوند، بعد از طی شدن فرآیند توسط استخراج کنندگان، دوباره پذیرفته می شوند. بنابراین تاییدکنندگان باید هزینه خروجی ها را در صورتی که به آدرس های کاربران مختلفی ارسال شوند، پرداخت کنند.


3- پیچیدگی اسکریپت

اگر تراکنش بیت کوین برای کاهش اندازه یک بسته و یا افزایش میزان امنیت تراکنش ها، از پیچیدگی اسکریپت استفاده کنند، هزینه ای برای امتیاز استفاده از اسکریپت پیچیده، ارزیابی و لحاظ می شود.


4- ویژگی چند امضایی

ویژگی چند امضایی با نیاز به تعداد معینی امضا قبل از پردازش تراکنش توسط یک پلتفرم، هزینه قراردادهای هوشمند و پرداخت های بیت کوین را کاهش می دهد. پلتفرم ها برای استفاده از ویژگی چند امضایی، هزینه تراکنش های بالایی را از کاربران بیت کوین دریافت می کنند. ویژگی چند امضایی باعث صرفه جویی در هزینه کاربران قرارداد هوشمند بیت کوین می شود اما هزینه تراکنش بیشتری را برای آنها به همراه دارد.


چگونه کارمزد تراکنش های بیت کوین را کاهش دهیم؟

چگونه کارمزد تراکنش های بیت کوین را کاهش دهیم؟


1- بسته های داده ای کوچک تر

ارسال بسته های داده ای بزرگ برای پردازش در بلاک چین، باعث افزایش هزینه ی کارمزد تراکنش های بیت کوین می شود. بنابراین کاربران باید از هر پلتفرمی که می توانند برای ساده سازی و کاهش اندازه بسته ها استفاده کنند و با کوچک کردن این بسته ها، کارمزد تراکنش ها را کاهش دهند.


2- استفاده از پلتفرم در زمان های خارج از اوج مصرف

افراد باید معاملات خود در پلتفرم را، زمان هایی که ترافیک کمی بر روی آن وجود دارد، پردازش کنند. در زمان های خارج از اوج مصرف، نه تنها کارمزد تراکنش ها کمتر می باشد، بلکه سرعت پردازش تراکنش ها نیز بیشتر خواهد بود. از طریق کیف پول های نرم افزاری که دارای قابلیت تنظیم دستی هزینه کارمزد هستند، می توان این کار را انجام داد. البته کاهش بیش از حد سرعت تراکنش ها ممکن است، باعث عدم پردازش تراکنش شود و یا آن را به حالت تعلیق درآورد.


3- سگویت (SegWit)

سگویت (SegWit) پروتکلی برای کاهش اندازه بسته داده ها ( تا 30 درصد) در انجام تراکنش های بیت کوین می باشد که ضمن کاهش کارمزد تراکنش ها، سرعت پردازش تراکنش ها را نیز افزایش می دهد. البته همه ی کیف پول ها و صرافی ها از پروتکل SegWit پشتیبانی نمی کنند و کیف پول هایی مانند لجر نانو اس، تراست ولت و کیف پول کوینومی از آن پشتیبانی می کنند. صرافی های جمینی (Gemini)، کراکن (Kraken)، لوکال‌بیت‌کوینز (LocalBitcoins)، بیت‌استمپ (Bitstamp)، بیتفینکس (Bitfinex)، بیتانیک (Bitonic) و هیت‌بی‌تی‌سی (HitBTC) نیز از این پروتکل پشتیبانی می کنند.


مزایای پروتکل SegWit 


• افزایش تعداد تراکنش ها


• مقیاس پذیری بیت کوین


• انعطاف پذیری شبکه ها


• فعال سازی پروتکل لایتینگ


• کاهش کارمزد تراکنش ها


• کاهش اندازه و سایز تراکنش ها


• افزایش سرعت انجام تراکنش ها


• افزایش درآمد و کارمزد ماینرها


معایب پروتکل SegWit


• کاهش کارمزد استخراج کنندگان در ازای هر تراکنش


• پیاده سازی پیچیده


• افزایش استفاده از منابع به دلیل افزایش ظرفیت، پهنای باند و تراکنش ها


• فرآیند سخت نگهداری و تعمیر سگویت


4- شبکه Lightning

از شبکه لایتینگ (Lightning) می توان برای پردازش تراکنش ها در یک زنجیره جانبی استفاده کرد و سپس نتایج تراکنش را به بلاک چین اصلی انتقال داد. همچنین می‌توان رشته‌ای از تراکنش‌ها را پردازش کرده و سپس آنها را در شبکه لایتنینگ ادغام کرد. بنابراین، کارمزد تراکنش‌ها کاهش و همچنین سرعت پردازش تراکنش‌ها افزایش می یابد و نتایج تراکنش‌ها در دفتر کل بلاک چین ثبت می‌شود. این شبکه نیز مانند SegWit در کیف پول های محدودی مانند BlueWallet و Breez پشتیبانی می شوند.


5- صرافی های ارز دیجیتال

برخی از صرافی های ارزهای دیجیتال، هزینه بالایی بابت کارمزد بیت کوین از کاربران دریافت می کنند. کاربران می توانند صرافی های ارزهای دیجیتال را بر اساس خدماتی که ارائه می دهند، میزان نرخ کارمزدها، امنیت و روش های پرداخت تراکنش ها انتخاب کنند.


6- انتخاب روش های پرداخت کم هزینه

انتخاب روش های پرداخت کم هزینه


حواله های بانکی کمترین نرخ کارمزد تراکنش ها را دارند و پی پال کارت های اعتباری/دبیت، بالاترین میزان کارمزدها را دارند. بنابراین کاربران باید قبل از ارسال تراکنش ها به mempool، روش های پرداخت و نحوه تاثیر آنها بر میزان هزینه تراکنش ها را در نظر بگیرند.


7- ادغام تراکنش های کوچک

کاربران برای پردازش هر تراکنش باید هزینه ی جداگانه ای را پرداخت کنند. بنابراین می توانند با ادغام کردن چند تراکنش کوچک و تبدیل آن به یک تراکنش بزرگ، کارمزد بیت کوین را کاهش دهند و سپس آن را به بلاک چین ارسال کنند.


8- آگاهی از تمام کارمزدهای تراکنش

کاربران باید قبل از انتخاب یک پلتفرم برای پردازش تراکنش‌های خود، مطمئن شوند که از تمام هزینه‌های استفاده از آن پلتفرم آگاه هستند. آنها باید با بررسی پلتفرم های مختلف، پلتفرمی را که کمترین هزینه تراکنش را دارد، انتخاب کنند.


نتیجه گیری


به طور کلی کارمزد بیت کوین، نسبت به سایر ارزهای دیجیتال بالاتر می باشد، اما با به کارگیری روش های ذکر شده می توان تا حدودی میزان کارمزد بیت کوین را کاهش داد.

مهم ترین و بهترین شاخص های ارزهای دیجیتال

 پیش بینی اینکه قیمت یک رمزارز به کدام سمت حرکت می کند آسان نیست. به همین دلیل است که باید از شاخص ها برای کمک به معامله گران برای پیش بینی دقیق تر قیمت ها استفاده کرد و به آنها تصویر واضح تری داد که خریداران و فروشندگان در آینده چه اقدامی انجام خواهند داد. کسانی که تازه وارد دنیای معاملات ارزهای دیجیتال شده اند، ممکن است در استفاده از انواع تجزیه و تحلیل بازار ارزها گیج شوند. در این مطلب چند مورد از مهم ترین و بهترین شاخص های ارزهای دیجیتال را بررسی می کنیم تا با کمک این شاخص های مهم بتوانید تحلیل دقیقی از روند قیمتی ارزهای دیجیتال مورد نظر خود داشته باشید.

با این حال، همانطور که هر معامله گر باتجربه ای تأیید می کند، شاخص ها یک ابزار حیاتی برای کسانی هستند که به دنبال نتیجه ای سودآور هستند. خبر خوب این است که هرکسی می تواند به یک معامله گر رمز ارز موثر تبدیل شود و با تسلط بر اصول اولیه، پایه محکمی برای معامله بسازد. با انجام این کار، می توانید رمز ارزها را با اطمینان و با ابزار قدرتمند معامله کنید. 

معرفی لیست شاخص های ارزهای دیجیتال

SORP

یکی از مهم ترین و بهترین شاخص های ارزهای دیجیتال شاخص SORP است. ایده پشت شاخص SORP(نسبت سود خروجی خرج شده) از آنجا ناشی می شود که دفتر کل، داده های هر معامله همراه با قیمت فروش توکن را ذخیره می کند، بنابراین می توانیم در هر نقطه ببینیم چند نفر در سود یا زیان هستند. کاربرد اصلی این شاخص، برجسته کردن قسمت های بالقوه در بازار در زمان معین است.

 

SORP این کار را با اندازه گیری وضعیت کلی سود یا زیان در بازار و اندازه گیری تفاوت بین قیمت خرید و فروش با استفاده از نسبت قیمت فروش بر قیمت خرید انجام می دهد. اگر این نسبت ارزش بیش از 1 را نشان دهد، بدین معناست که شرکت کنندگان در بازار با سود کمتر و به ارزش کمتر از 1 می فروشند اما شاخص ثابت بالای 1 نشان می دهد که دارایی در بازار صعودی قرار دارد.

 

CVDD

شاخص بعدی که به عنوان یکی از مهم ترین و بهترین شاخص های ارزهای دیجیتال شناخته می شود، شاخص CVDD است. CVDD (Cumulative Value Days Destroyed یا ارزش تجمعی تخریب شده) از داده های جمع آوری شده در مورد زمان وقوع هر تراکنش استفاده می کند تا محاسبه کند که هر شخص چند توکن در کیف پول خود دارد.

 

وقتی کوین ها از یک سرمایه گذار به سرمایه گذار دیگر منتقل می شوند، معامله انجام شده هم ارزش دلاری و هم ارزش زمانی مربوط به مدت زمانی که سرمایه گذار اصلی سکه های خود را نگه داشته است، از بین می برد. CVDD مجموع تجمعی تخریب زمان-ارزش را هنگام حرکت کوین ها از تریدر قدیمی به معامله گر جدید به نسبت سن بازار(مدت زمانی که دست تریدر قدیمی بوده) ردیابی می کند.

 

ارزش CVDD به طور مداوم افزایش می یابد. این امر برای ایجاد یک محدوده پایین تر برای کف بازار در فصل هایی که بازار خرسی و قیمت بازار در حال سقوط است، مفید خواهد بود.

 

هنگامی که همراه با قیمت واقعی کوین متریک استفاده می شود، CVDD می تواند به تجسم انتهای تجمع بیت کوین کمک کند.

 

هر دو معیار CVDD و قیمت واقعی شباهت های قابل توجهی در شکل دارند، بنابراین این موضوع تصادفی نیست که هر دو از زمان هولد توسط سرمایه گذار در محاسبه خود استفاده می کنند.

 

مدل Stock To Flow

بهترین شاخص های ارزهای دیجیتال

 

نسبت سهام به جریان، افزایش مقدار دارایی در طول زمان را در مقایسه با مقدار موجودی آن در حال حاضر اندازه گیری می کند. این مدل یکی از رایج ترین مدل ها بوده و بر اساس این فرض که کمبود دارایی و عرضه کم، ارزش را پیش می برد، در بازار استفاده می شود. نسبت بالاتر نشان می دهد که دارایی به طور فزاینده کمیاب است و بنابراین، به عنوان ذخیره ارزش مطلوب تر است. از این رو، بیت کوین دارایی با عرضه محدود است که هر 4 سال یکبار نصف می شود و تا سال 2140 تولید آنها متوقف می شود. این کمبود قیمت آن را افزایش می دهد.

 

مدل انباشت به جریان(Stock to Flow) تلاش می کند تا قیمت بیت کوین را بر اساس این عامل پیش بینی کند. با وجود چند انتقاد جزئی، این نسبت برای ایجاد یک مدل آماری با موفقیت مورد استفاده قرار می گیرد و تاکنون، ابزاری موثر برای ترسیم مسیر حرکت قیمت ها بوده و عموماً بسیار خوب عمل می کند.

 

هش ریت(Hash Rate)

هش ریت یک معیار مهم برای ارزیابی قدرت یک شبکه بلاک چین و به طور خاص، امنیت آن است. شاخص هش ریت بر اساس نرخ هش است و اگرچه به عنوان یک شاخص واقعی نیست اما یکی از مهمترین معیارها برای سلامت شبکه بیت کوین، به ویژه برای افرادی است که تازه وارد بازار شده اند. نرخ هش اساساً میزان قدرت محاسبه ای است که استخراج کنندگان BTC در هر زمان معین تولید می کنند و میزان عملکرد فعال ماینرها در سیستم، ایجاد بلوک های جدید و پردازش معاملات جدید را اندازه گیری می کند. به زبان ساده هش ریت معیاری برای اندازه گیری عملکرد یک دستگاه ماینر است. این شاخص چقدر قیمت را پیش بینی می کند؟ مسلما در این مورد چندان خوب نیست اما همچنان به عنوان یکی از مهمترین "شاخص ها" در نظر گرفته می شود زیرا به شما نشان می دهد که امنیت شبکه در هر نقطه از زمان چگونه است.

 

شاخص میانگین متحرک

شاخص میانگین متحرک

 

تجزیه و تحلیل فنی و مطالعه الگوهای نمودار، ابزاری است که به معامله گران کمک می کند تا برتری خود را نسبت به دیگران افزایش دهند. شاخص های تکنیکال یکی از شاخص های مهم در تحلیل روند قیمت بازار یک رمزارز محسوب می شوند. در بین شاخص های تکنیکال شاخص میانگین متحرک یا MV یکی از بهترین و مهم ترین شاخص های ارزهای دیجیتال است.

 

میانگین های متحرک که شاخص های تاخیری نیز نامیده می شوند، از روند پیروی می کنند زیرا بازخورد تاخیری را پس از وقوع حرکت قیمت ارائه می دهند یعنی بر اساس قیمت های گذشته محاسبه شده و از این رو به آن تاخیری یا موخر گفته می شود. محبوب ترین بازه های زمانی که برای معاملات و سرمایه گذاری استفاده می شود، میانگین متحرک 20، 50 و 200 دوره ای است. معامله گران کوتاه مدت نیز از میانگین متحرک 5 و 10 دوره ای استفاده می کنند. میانگین متحرک ساده (SMA) و میانگین متحرک نمایی (EMA). البته دونوع میانگین متحرک دیگر نیز وجود دارد که صاف و وزنی نامیده می شوند اما متداول ترین آن ها همان ساده و نمایی است. 

 

برای محاسبه، در میانگین های متحرک نمایی، وزن بیشتری به داده های قیمت های اخیر می دهند، بنابراین به سرعت به تغییرات قیمت پاسخ می دهند اما یک میانگین متحرک ساده، وزنی معادل با داده های قیمت را می دهد بنابراین در پاسخ به تغییرات قیمت، نسبتاً کند عمل می کنند.

 

معامله گران یا تریدرها تمایل دارند از EMA (میانگین متحرک نمایی) برای بازه زمانی کوتاه تر، مانند 10 و 20 استفاده کنند زیرا تغییرات را به سرعت می بینند. برای بازه های زمانی طولانی تر نیز، از میانگین های متحرک ساده استفاده می شود زیرا معمولاً روند، سریع تغییر نمی کند.

 

شاخص قدرت نسبی (RSI)

شاخص قدرت نسبی(RSI) نیز یکی دیگر از شاخص های تکنیکال و از جمله بهترین و مهم ترین شاخص های ارزهای دیجیتال است. این شاخص یک شاخص حرکتی است که تغییرات قیمت را ثبت می کند و به عنوان یک نوسان ساز بین 0 تا 100 عمل می کند. قدرت نسبی نشان می دهد که یک دارایی در موقعیت خرید یا فروش بیش از حد قرار دارد یا خیر؟

 

در عمل، زیر 30 به عنوان موقعیت بیش از حد فروش شناخته می شود و بالاتر از 70 به عنوان موقعیت بیش از حد خرید تصور می شود. در حالی که این مرزها در یک بازار محدود به خوبی کار می کنند اما در مراحل ترند تمایل به نشان دادن سیگنال های کاذب دارند.

 

محبوب ترین بازه زمانی مورد استفاده دوره 14 تایی است (14 روزه، 14 ساعته و ...). با این حال، این بازه سنگ تمام نمی گذارد زیرا معامله گران کوتاه مدت ممکن است از RSI دوره 5 یا 7 استفاده کنند در حالی که سرمایه گذاران بلند مدت ممکن است دوره 21 یا حتی 30 را انتخاب کنند.

 

یکی از رایج ترین کاربردهای RSI، تشخیص واگرایی است که به معامله گران در مورد احتمال تغییر روند هشدار می دهد.

 

جمع بندی

شاخص های تحلیل در مورد ارزهای دیجیتال زیاد است. با استفاده از آن ها می توانید قدرت تحلیل خود را از این بازار پرنوسان و تقریبا غیرقابل پیش بینی بالا ببرید. نکته مهم این است که باید در مورد آن ها مطالعه کنید و در عمل از آن ها استفاده نمایید. هنگام استفاده از این شاخص ها در هرگونه فعالیت تجاری و نه فقط رمزارزها، باید مراقب بود. استفاده از مهم ترین و بهترین شاخص های ارزهای دیجیتال، اطلاعات زیادی را در مورد حداکثر کردن سود به شما ارائه می دهند.

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد